JBL CLUB322F høyttalerpar

3,5", 25W RMS

Varenr:CLUB322F
2588
795,-
-+
Nettlager: 20+ på lager
Butikk Trondheim: 2

JBL® profesjonelle høyttalere er kjent for feilfri nøyaktighet, lav forvrengning og utrolig, dynamisk område. Det samme formelen har blitt overført på JBL’s mobile høyttalere.

CLUB – En rimelig linje av multielement og komponent høyttalere som gir kraft og lydkvalitet til bilen. JBL® CLUB serien vil forvandle lytteopplevelsen på veien, bringe nye nivåer av kraft og klarhet til bilens lydsystem.

CLUB Serie høyttalerne deler en rekke innovative JBL® teknologier og materialer som gir dem en markant ytelse fordel over konkurrerende systemer, og gjenskaper en mer realistisk opplevelse av å lytte til levende lyd enn noe annet i sin prisklasse. 

Plus One® : 
Opptil 30 prosent mer aktivt areal enn en standard membran i samme størrelse. Alle CLUB serie høyttalere har patenterte Plus One® basselement membraner og en lang slaglengde som faktisk øker bassen og effektiviteten med to til tre desibel, sammenlignet med konvensjonelle design. 

PEI balanserte domediskanter
CLUB høyttalere spiller klart på høye frekvenser takket være PEI balanserte domediskanter

Ventilert motor konstruksjon 
Motorer som kjører nesten alle høyttalere varme, forårsaker en form for forvrengning. Dette reduserer også en det dynamiske området og minsker graden av realisme. CLUB basselementer har en ventilert motor struktur som spiller høyere og lengre med mindre forsterkereffekt enn et konvensjonelt design.
3,5" høyttalerpar i JBL's CLUB-serie. Plus One teknologi

Produktinformasjon

Effekt maks 75W
Effekt RMS 25W
Frekvensområde 90 Hz - 20.000 Hz
Følsomhet 89 dB
Impedanse (Ohm) 4 Ohm
Inkludert grill / gitter Nei
Monteringsdybde 39,7 mm


2588