JBL CLUB A600 monoforsterker

600W RMS, 2 Ohm

Varenr:CLUBA600
JBL CLUB A600 monoforsterker 600W RMS, 2 Ohm JBL CLUB A600 monoforsterker 600W RMS, 2 Ohm JBL CLUB A600 monoforsterker 600W RMS, 2 Ohm JBL CLUB A600 monoforsterker 600W RMS, 2 Ohm
2 990,-
-+
Nettlager: 12 på lager
Butikk Trondheim: 1

JBL CLUB 600W RMS mono-forsterker

Nye høytytende JBL Club forsterkere leverer effekt i verdensklasse fra et kompakt chassis bygget for å passe inn i de fleste biler, selv når det er trangt


Utstyrt med delefiltre og bass EQ for presis akustisk kontroll og tuning, samt høy og lav nivå innganger som gjør anvendelig både for ettermontering til bilens originale spiller og ettermonterte systemer. 

De har også dedikerte forbindelser til flere avanserte kjøretøyteknologier, inkludert mange førerassistansesystemer, og HARMAN HALOsonic systemet, en pakke med akustiske løsninger som reduserer veistøy slik at du bedre kan nyte musikken.

"Vi ønsket å lage god lyd tilgjengelig for våre kunder uansett hvilken bil de kjører. Club forsterkere vil bringe JBL´s legendariske lyd til liv ved å forsterke kjøreopplevelsen med det beste i lyd, funksjonalitet og design," sier Jeffery Fay, VP og GM for Aftermarket Services på HARMAN.


Aggressiv JBL Styling og beskjeden størrelse for optimal plassering i et bredt spekter av kjøretøy,

Høye og lav nivå innganger tillater integrasjon med omtrent hvilken som helst bil, ettermarkeds eller fabrikk stereo.

Justerbare delefiltre og bass EQ kretser for finjustering av lyden.

ADAS-inngang med kanaltildeling kan kringkaste ADAS advarsler i mange biler over en valgbar kanal.

HALOsonic for referanseforsterkere som arbeider med HALOsonic systemer for å bidra til å redusere ekstern støy for en bedre lydopplevelse. Kan også kan simulere motorlyd for en bedre kjøreopplevelse i hybrider og elektriske biler.

Fysiske dimensjoiner er 220 x 180 x 51,3 mm (B x D x H)
JBL Mustang
 

I esken:

  • 1 CLUB A600 forsterker
  • 4 Høy-nivå inngang ledningsnett
  • 2 reservesikringer
  • 2 JBL klistremerker
  • 1 Bruksanvisning
  • Bassremote

 

 

 

Hvordan koble subwoofere mot denne forsterkeren:

Dette er en forsterker som yter mest i 2 Ohm. Det er derfor anbefalt å benytte et subwoofer-oppsett i 2 Ohm for å oppnå maksimalt utbytte av forsterkeren. Ved bruk av èn subwoofer anbefales et dobbelt 4 Ohms element (se skjema 1).
Ønskes det å bruke to subwoofere anbefales 2 stk dobbel 2 Ohms subwoofere i kombinert serie/parallellkobling (se skjema 2), eller 2 stk singel 4 Ohms subwoofere i parallellkobling (se skjema 3)
Det er også mulig å koble i 4 Ohms oppsett (se skjema 4 og 5), men pass her på at man tar hensyn til at forsterkeren gir mindre effekt i 4 Ohm.

 

 

 

Kompakt monoforsterker i JBL's CLUB-serie. 600W RMS i 2 Ohm.

Produktinformasjon

Bassremote Inkludert
Effekt RMS, 2 Ohm 600W
Effekt RMS, 4 Ohm 350W
Høynivå-inngang Ja
Laveste Ohm 2 Ohm
Lavpassfilter 32 Hz - 320 Hz
SPL / Competition Nei
Vekt 2,46 kg


9202