JBL Stadium GTO750T diskanter

Varenr:STADIUMGTO750
JBL Stadium GTO750T diskanter JBL Stadium GTO750T diskanter JBL Stadium GTO750T diskanter JBL Stadium GTO750T diskanter
1 150,-
-+
Nettlager: 5 på lager
3/4" (19mm) diskanthøyttalere
Inkluderer innebygd delefilter 

Om du skal bytte ut eksisterende diskanter eller legge til diskanthøyttalere for å live opp lyden i anlegget ditt, vil disse JBL diskantene legge til detaljrikdom og en ny dimensjon til musikken din.

Allsidige monteringsalternativer gir deg flere muligheter for overflatemontering eller innbygging av disse diskantene. Skal du montere i eksisterende høyttalerplassering, fester du disse enkelt med et patentbånd.

Stadium serie høyttaler fra JBL
Med moderne utvendig design og førsteklasses finish på Stadion-høyttalerne reflekterer kvaliteten på JBL´s utvikling og produksjon. Med andre ord ser de så bra ut som de høres ut.

JBL® GTO serien Hi-Fi bilhøyttalere tar i bruk innovative teknologier utviklet for det spesielle miljøet og forholdene i dagens biler - for å levere eksepsjonell lyd. GTO høyttalere gir high-end ytelse til en moderat pris.

JBL - det åpenbare høyttalervalget til verdens beste lydstudioer, konserthus og kinoer.
Med de nye Stadium høyttalere får du en førsteklasses lytteopplevelse i bilen. Typisk JBL. Designet i 2 ohm som klemmer hver watt fra forsterkeren eller hovedenheten, slik at de patenterte Plus One™ -elementene gir valuta for pengene for de som elsker høy lyd. Avanserte delefiltre sammen med softdome-tweetere gir en silkeaktig diskant med utrolig detaljrikdom, selv på høyeste lydnivå.

Edge-drevne soft dome diskant membran leverer rike detaljer av vokal og instrumenter i musikken og håndterer strøm bedre enn andre alternativer. De har også spesielle egenskaper spredning av lyden. En trykknapp for å styre diskantvolumet (+0 dB eller +3 dB) gjør at de høye frekvensene kan tilpasses de fleste multifunksjons høyttalere.

Harman Standard Tester for pålitelighet
JBL-høyttalere må gjennomgå tøffe miljøprøver som ofte ødelegger andre høyttalere. JBL fryser dem, steker dem, rister dem,
utsetter dem for ultrafiolett lys og driver dem med full kraft i flere dager på rad.
3/4" (19mm) diskanthøyttalere

Produktinformasjon

Effekt maks 150W
Effekt RMS 50W
Frekvensområde 2000 Hz - 25.000 Hz
Følsomhet 93 dB
Impedanse (Ohm) 3 Ohm


2751