JBL CLUB6422F høyttalerpar

4x6", 40W RMS

Varenr:CLUB6422F
JBL CLUB6422F høyttalerpar 4x6", 40W RMS JBL CLUB6422F høyttalerpar 4x6", 40W RMS JBL CLUB6422F høyttalerpar 4x6", 40W RMS
1 095,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 3 På lager
Butikk Trondheim: 2
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

4x6" høyttalerpar i JBL's CLUB-serie

JBL® profesjonelle høyttalere er kjent for feilfri nøyaktighet, lav forvrengning og utrolig, dynamisk område. Det samme formelen har blitt overført på JBL’s mobile høyttalere.

CLUB er en rimelig linje av multielement og komponent høyttalere som gir kraft og lydkvalitet til bilen. JBL® CLUB serien vil forvandle lytteopplevelsen på veien, bringe nye nivåer av kraft og klarhet til bilens lydsystem.

CLUB serie høyttalerne deler en rekke innovative JBL® teknologier og materialer som gir dem en markant ytelse fordel over konkurrerende systemer, og gjenskaper en mer realistisk opplevelse av å lytte til levende lyd enn noe annet i sin prisklasse. 

Plus One® : 
Opptil 30 prosent mer aktivt areal enn en standard membran i samme størrelse. Alle CLUB serie høyttalere har patenterte Plus One® basselement membraner og en lang slaglengde som faktisk øker bassen og effektiviteten med to til tre desibel, sammenlignet med konvensjonelle design. 

PEI balanserte domediskanter

CLUB høyttalere spiller klart på høye frekvenser takket være PEI balanserte domediskanter

Ventilert motor konstruksjon 

Motorer som kjører nesten alle høyttalere varme, forårsaker en form for forvrengning. Dette reduserer også en det dynamiske området og minsker graden av realisme. CLUB basselementer har en ventilert motor struktur som spiller høyere og lengre med mindre forsterkereffekt enn et konvensjonelt design.

Leveres uten griller
4x6" høyttalerpar i JBL's CLUB-serie. 40W RMS

Produktinformasjon

Effekt maks 120W
Effekt RMS 40W
Frekvensområde 75 Hz - 20.000 Hz
Følsomhet 92 dB
Impedanse (Ohm) 4 Ohm
Inkludert grill / gitter Nei
Monteringsdybde 46,4 mm


2714