1DIN bilradio

1-DIN spiller er den tradisjonelle bilspilleren de fleste av oss tenker på når vi hører bilradio. Nå til dags finner du en rekke ulike 1-DIN spillere med forskjellige funksjoner. De aller fleste kommer med både CD, DAB+, Bluetooth, USB og AUX, så her er det bare å velge spilleren som passer for deg. De vanligste 1-DIN spillerne er avlange og smale slik som de gamle tradisjonelle bilradioene, og har dimensjoner på 180x50mm.

Kenwood KMM-BT408DAB

DAB+, Bluetooth, Shortbody

Varenr:KMMBT408DAB
Kenwood KMM-BT408DAB DAB+, Bluetooth, Shortbody Kenwood KMM-BT408DAB DAB+, Bluetooth, Shortbody Kenwood KMM-BT408DAB DAB+, Bluetooth, Shortbody
2 399,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 17 På lager
Butikk Trondheim: 1
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

1-DIN DAB+ radio med Bluetooth, AUX og USB - kort
innbyggingsdybde


DAB+ og Bluetooth

Inntil for ikke lenge siden var CD’en det sentralt medium for å spille musikk i bilen, nå er lyddata nstort sett lagret på smarttelefonen, iPod eller en USB-pinne. Hva kan være bedre for alle sjåfører som ikke trenger en CD-stasjon, med Kenwood-lyd og mottakskvalitet: KMM-BT408DAB, denne nye Kenwood radioen med USB-porten på forsiden, gir Android-telefoner og minne-pinne tilgang. 

shortbody


"Short-body"  - Kun 10 cm innbyggingsdybde


Du kan ha Kenwood Music Kontroll app installert på din Android-telefon (til Android versjon 4.0), den mobile musikkspiller, smarttelefonen, samt avspilling av musikk fra iPod og iPhone kan lett betjenes knappene på bilradioen. KMM-BT408DAB fungerer for avspilling av alle populære musikk-formater, inkludert datakvaliteten audio codec FLAC - "Free Lossless Audio Codec", som gjør at komprimering av lyd-data uten tap av informasjon ..

Alternativt kan du spille av digitale avspillingsenheter via aux-inngangen foran også - for spillere med analog lydutgang. Og den integrerte high-performance tuner henter FM, MW, LW radio RDS radio tekst data samt informasjon fra eteren. Opptil 24 stasjoner kan lagres og velges enkelt ved å trykke på en knapp.

USB og AUX-innganger
Den praktiske USB-inngangen på fronten er perfekt for bruk med USB-penner og støtter avspilling av MP3, WMA, AAC, WAV og FLAC. På frontpanelet er det også AUX-inngang som gjør det enkelt å koble til andre lydkilder som for eksempel en MP3 spiller.
USB kontakten kan lade smarttelefoner med inntil 1,5A. 

iPod®
Har du en iPod® ? Du kan plugge spilleren direkte til USB-inngangen - og du får tilgang til spillelister, søke etter sanger, artister, album og mer - rett fra spilleren. Kenwood har gjort det enkelt med dedikerte "søk" og "tilbake"-knapper, samt andre praktiske verktøy. Du vet du har funnet din favoritt spor med en gang, takket være lyst og lett-lest fem-linjers fluorescerende display.
1-DIN DAB+ radio med Bluetooth. Kort innbyggingsdybde

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 1 par
Antennekontakt SMB
AUX inngang Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
IR fjernkontroll Ikke tilgjengelig
IR øye for fjernkontroll Nei
Service Following Ja
Shortbody Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja