Lazer lyspakke for Mercedes Vito 15->

Varenr:LZVITOPK
9298
3 053,-
Nettlager: Bestillingsvare (4 dager)

Tilpass

Lazer lyspakke for Mercedes Vito 2015 ->


Ønsker du en stilren og integrert montasje av ekstralys? Med Lazer grillbraketter får du en spesialtilpasset og proff montasje av Lazer sine bestselgende LED ekstralys direkte i bilens grill. Her får man en ferdig løsning spesiallaget for akkurat din bil, med en enkel montering som tar rundt en times tid.

Genial montering
Brakettene er spesialdesignet for å felles inn som en del av bilens originale grill, og gir et nymoderne og originalt utseende. Resultatet er en utrolig bra, godkjent og solid montasje som ser fabrikk-original ut. Plassering i grillen vil gi en perfekt høyde på lyset. Dette er et genialt sett som virkelig vil gi en profesjonell montering. Se alle bilmodellene tilgjengelig i tilleggsinformasjon fanen.

Hva følger med i pakken?
Som utgangspunkt i pakken er det spesialtilpassede braketter for grillmontering i Mercedes Vito 2015 og nyere.
I tillegg følger det med komplett installasjonmateriell for monteringen, CAN-bus adapter og relèkabelsett med bryter tilpasset to lamper. Det også inkludert en detaljert og komplett monteringsguide. Både CAN adapter og relèkabelsett kan velges bort dersom man har dette fra før.

Lampene gjøres som et eget valg, og man kan da velge mellom Lazer Triple-R 750 Gen2, og Triple-R 750 Elite Gen2. Sistnevnte har lenger kastelengde , men har ikke posisjonslys slik førstnevnte har. Du kan se mer informasjon om de forskjellige ved å trykke på "mer info" i konfiguratoren.

Lazer lyspakke for Mercedes Vito 15->

Produktinformasjon

Gruppe 1 Ekstralys
Gruppe 2 Tilbehør
Kategori Monteringstilbehør