Bilspesifikke Lyspakker

Har du ny bil hvor fjernlysene ikke lever opp til forventningene? Det er du ikke alene om. Derfor har vi satt sammen bilspesifikke lyspakker, slik at du kan få en ferdig løsning tilpasset nettopp din bilmodell.

God oversikt med enkel montering

Lyspakkene fungerer som et supplement til bilens originale lys. LED-lyktene monteres i grillen på bilen, og gir deg en ekstra lyskilde når forholdene krever det.

Økt sikt – Med god kastelengde gir ekstralysene deg bedre sikt på lange, rette strekker.

Bedre oversikt – ekstralys med solid bredde gjør variert terreng mer oversiktlig. Dette gjelder særlig inn og ut av svinger, hvor det kan være vanskelig å få øye på mennesker og dyr i veikanten.

Enkel montering – Med lyspakker spesiallaget for ulike bilmodeller går monteringen unna kort tid. Trenger du hjelp står våre montører klare til å hjelpe deg!

Alt du trenger

I pakkene finner du braketter, kabler og led-lykter. Noen av brakettene er designet for innfelling i bilens originale grill. Dette gir lyktene et moderne og proft utseende, som en integrert del av bilens design. Alt materiell du trenger for installasjon følger selvfølgelig med, inkludert komplett monteringsguide. Med Bilradiospesialistens universale lyspakker kjører du med økt trygghet, uansett årstid og værforhold.

Finner du ikke bilen din? Kontakt oss så kan vi hjelpe deg.

Velg visning:
Du har valgt:
Lazer lyspakke for VW T6 2016-> Lyspakke T6 2016->
20%