Musway M4+v3 4-kanals forst. m/DSP

8-kanals DSP, 540W RMS

Varenr:M4V3
Musway M4+v3 4-kanals forst. m/DSP 8-kanals DSP, 540W RMS Musway M4+v3 4-kanals forst. m/DSP 8-kanals DSP, 540W RMS Musway M4+v3 4-kanals forst. m/DSP 8-kanals DSP, 540W RMS Musway M4+v3 4-kanals forst. m/DSP 8-kanals DSP, 540W RMS Musway M4+v3 4-kanals forst. m/DSP 8-kanals DSP, 540W RMS
6 295,-
Ink.mva.
-+
Fjernlager: 4 på lager
Butikk Trondheim: 2

4-kanals forsterker med 8 kanals DSP - 540wRMS


Musway, tysk ingeniørkunst på sitt aller beste!

 


M4+v3 DSP forsterker er lillebroren til M6v3, samme DSP teknologi og egenskaper. Den eneste forskjellen er 4 utganger, men med mer effekt enn på M6v3. Begge forsterkerne har samme kompakte størrelse som gjør de lett å plassere i alle biler.

 

 

Musway
Musway står for «Music Is The Way» og er filosofien bak merket. Produkter i høy kvalitet som skal levere musikken slik den skal være i kompromissløs god lydkvalitet. Merket har flere gode tester og tilbakemeldinger som bekrefter kvaliteten de leverer. Musway er framtidsrettet og vil være en betydelig aktør i markedet. Flere av produktene er konsturert for oppgradering av nyere avanserte biler og har mange sikkerhetsfunksjoner for å ikke skade eksisterende systemet.

 

EMC sikker
Nyutviklet klasse D teknologi som er ekstremt motstandsdyktig mot EMC forstyrrelser. Elektronisk støy kan være et stort problem i nyere biler, og denne teknologien er perfekt for bruk med dagens biler. High-end DSP fra Texas Instruments™ som kan styres via PC eller APP.

 

Quick Connect
Hurtigplugg for rask og enkel til- og frakobling av en subwoofer. Kablene leveres i flere lengder som 1, 3 og 5m og gjør tilkoblingen av en subwoofer svært enkel.

 

Soft Clipping
Forsterkeren justerer volum og strømtrekk automatisk for å unngå at man skader høyttalerne i bilen. Denne funksjonen er aktiv ved bruk av Plug & Play kabelsett uten å legge ekstern strømtilkobling.

 

Plug & Play
Forsterkeren støtter Plug & Play kabelsett som forenkler monteringen. Denne oppkoblingsmetoden setter forsterkeren i «Soft Clipping» modus og den kan trekke maksimalt 20A fra eksisterende kabelsett i bilen.

 

DSP / Equalizer
Forsterkeren har en svært avansert lydprosessering som kan konfigureres både fra en Smart telefon og en PC. Forsterkeren har både en grafisk og en parametrisk equalizer, samt DSP tidsforsinking. Alle kanaler kan justeres individuelt. 
Programvaren er gratis og kan lastes ned fra www.musway.de gratis.

 

Auto remote
Produktet er utstyrt med en sensor som registrerer når bilstereoen er på og av. Man er derfor ikke avhengig av en remote utgang fra bilradioen.

Oppgradering
Forstekeren kan oppgraderes med forskjellige moduler for ytterligere funksjonalitet:

 

  • DRC1 fjernkontroll som gir mulighet til å sette opp flere lydoppsett eller å gi deg en individuell subwoofer volumkontroll. 
  • BTA2 bluetooth modul for direkte streaming av musikk og app smarttelefon kontroll for konfigurering av equalixer og DSP.
  • BTS-HD bluetooth modul for streaming av HD lyd.

 

Error Protection System
EPS systemet sørger for at det eksisterende avanserte bilradiosystemet ikke registerer oppgradering med Musway’s produkter som en feil I systemet. Dette er en funksjon man er avhengig av på nyere biler.

 

Aluminium chassis
Chassiet er produsert i børstet aluminium og gir en svært god kvalitetsfølelse samt fungerer som en meget god varmeavleder. Dette sørger for at produktet kan yte maksimal kvalitet over lang tid.

 

Kvalitet i alle ledd
Teknologi fra øverste hylle med moderne funksjonalitet, suveren lydgjengivelse og bygget for å kunne integreres i selv avanserte originale bilstereosystemer.


• Intelligent High Level Input (Error Protection System)
• Start-Stop ready, Auto Turn-On
• Soft-Clipping (power attenuation) in 2 Ohm operation
• Signal-to-noise Ratio =90dB
• Frequency Response 15 Hz – 22 kHz (-3dB)
• THD =0,1% (1 kHz, 4O, 90% Power)
• Separately controllable input sensitivity (Channel 1-6, AUX), Clipping LEDs
• Dual 32bit, 330 MIPS DSP technology controllable via PC software or APP
• Plug+Play with vehicle-specific cable sets
• External Bluetooth® USB-Dongles (BTS & BTA) for Audio Streaming/APP (optional)
• Digital remote control (DRC1) with OLED display for controlling various DSP functions (optional)
• QUICK CONNECT Terminal to connect all  MUSWAY 2 + 2 Ohms Subwoofer-Systems

4 x 100/135 Watts RMS @ 4/2  O or 2 x 270 Watts RMS @ 4  O bridged
6 x High Level Inputs
6 x RCA Low Level Inputs*
2 x AUX/RCA Inputs, 1 x Optical Input/Stereo
4 x Loudspeaker Outputs amplified
4 x Pre-Amplifier Outputs/RCA (configurable via DSP)
Dimensions in mm: 200/220 (L) x 150 (W) x 44 (H)
* only with optional MPK-RCA6/MPK-RCA6-PP cable set

Produktinformasjon

Antall forsterkerkanaler 4 kanaler
Antall kanaler inn 6 kanaler
Antall kanaler ut 8 kanaler
Effekt 4 x 135W (2 Ohm)
TOSLINK / Optisk inngang
  • 1 x Optisk S/PDIF
  • Ja


35969