Phoenix Gold basspakke 3

2x8" i slimkasse, forsterker, kabelsett

Varenr:PGBASSPK3
Phoenix Gold basspakke 3 2x8" i slimkasse, forsterker, kabelsett Phoenix Gold basspakke 3 2x8" i slimkasse, forsterker, kabelsett Phoenix Gold basspakke 3 2x8" i slimkasse, forsterker, kabelsett
5 308,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 5 På lager
Butikk Trondheim: 5
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Phoenix Gold basspakke med 2x8" Basskasse, ZXM500.1 forsterker, 10mm² kabelsett og 2 meter høyttalerkabel.

 

Phoenix Gold ZX-serie


ZX-serien fokuserer på å skape banebrytende bilstereoprodukter ved å inkorporere særegen teknologi og innovative produktkonsepter. Det nåværende utvalget inkluderer forsterkere, høyttalere, subwoofere og kabelsett. Designet for å gi smarte, unike og bransjeledende lydoppgraderinger, sikrer ZX-serien en avansert lydopplevelse.

 

 

Opplev optimal subwoofer-ytelse i ett kompakt design med ZX28PBS. Denne slanke basskassen har to 8" subber, hvorav den ene er en passiv radiator som utvider lavere bassfrekvenser og forbedrer den totale ytelsen. Phoenix Gold har designet den for å være montert med elementene nedover og på denne måten maksimere fordelene med "corner"-loading for ekstra bass. Den enkle 2 Ohm-spolen er perfekt matchet med mindre monoblokk-forsterkere som f.eks ZXM500.1 noe som gjør den til et ideelt valg for de som søker topp lydkvalitet på begrenset plass.


ZXM500.1 er en imponerende klasse-D mono miniforsterker. ZXM-forsterkerne er laget for å være så små som mulig uten at det går på bekostning av lydkvalitet, kraft og funksjoner. ZXM500.1 er en 1-kanals forsterker med 500W RMS til 1 Ohm. Effekten i 2 Ohm er 360W RMS og i 4 Ohm er 230W RMS. Dette betyr at den kan belastes mellom 4-1 Ohm med mye kraft.

 

ZXM500.1 har 24dB lavpassfilter og et justerbart subsonisk filter. Denne fantastiske forsterkeren har også en bass-boost-funksjon og kommer med en fjernkontroll for å justere bassnivået. ZXM500.1 forsterker kan håndtere både RCA- og høynivåinnganger på de samme terminalene, og de medfølgende kontaktene gjør det enkelt å koble til. Mye tid har blitt lagt ned i disse forsterkerne for å redusere EMI-utslipp for ikke å forstyrre den avanserte elektronikken eller radiosignalet.
 Mer om produktene i pakken:

Phoenix Gold ZXM500.1 monoforsterker
Du kan lese mer om ZXM500.1 her

Phoenix Gold ZX28PBS basskasse
Du kan lese mer om ZX28PBS her 

 

10mm² kabelsett og 2 meter høyttalerkabel følger med i pakken.

Phoenix Gold basspakke med 2x8" Basskasse, ZXM500.1 forsterker, 10mm² kabelsett og 2 meter høyttalerkabel.