Phoenix Gold basspakke 2x12"

2x12", kasse, forsterker

Varenr:PGBASSPK4
Phoenix Gold basspakke 2x12" 2x12", kasse, forsterker Phoenix Gold basspakke 2x12" 2x12", kasse, forsterker
3 490,-Kampanjepris
5 989,-Ordinær pris
Ink.mva.
-+
Nettlager: 20+ På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Phoenix Gold dobbel 12" basspakke

 


Z-serien er toppen av ytelse i forhold til pris. Z-serien har bevist gjennom årene at både pålitelighet og ytelse kan eksistere samtidig selv på et så rimelig nivå. Ved å tilby en rekke forsterkere, høyttalere og subwoofere som er testet til den høyeste og tøffeste standarden, vet vi at produktene til Phoenix Gold yter dag etter dag og gir deg utrolig mobil lyd.

 

 

Basspakke
Phoenix Gold Basspakke er satt sammen med en solid MDF basskasse utstyrt med 2x12" subwoofere og en høyeffektiv Klasse A/B forsterker med god lydkvalitet. Begge produktene følger Phoenix Gold's Z-serie konstruksojn som skal gi maksimal ytelse til en overkommelig pris. 

 

Phoenix Gold Z212PB basskasse

Phoenix Gold Z212PB subwooferen er spesialdesignet for maksimal ytelse i kompakt størrelse. Phoenix Gold Z212PB er en basskasse med 2x12" tommer subwoofere i et elegant bassreflekskasse for alle som ønsker mye bass i bilen. MDF-kassen kjennetegnes ved sin robuste konstruksjon. Boksstørrelsen, volumet og monteringen er perfekt matchet. Den kompakte kassen har en stor strømningsoptimalisert slotport med høy luftstrøm. Dette øker effektiviteten og maksnivået klart opp – helt uten forstyrrelser, for ren kraftig bass selv ved høye bassnivåer og tåler dermed toppbelastninger på opptil 640 W. De 2x12" subwoofere tåler 500W RMS eller en makseffekt på 2000W. Denne basskassen er designet spesielt for høy ytelse til "value for money", og lager dyp og presis bass.
Du kan lese mer om Z212PB her

 

Phoenix Gold Z 3001i monoforsterker
Forsterkeren yter 340W RMS i 2 Ohm og 600W maks. Forsterkeren har et kompakt design som gir beskjedne fysiske mål noe som gjør den veldig plasseringsvennlig. Forsterkeren er bygget på klasse-A/B for å oppnå både god lydkvalitet og høy effekt.
Du kan lese mer om Z 3001i her


 

Kabelsett og høyttalerkabel kjøpes utenom, Se tilbehør.

Komplett 2x12" basspakke med forsterker.