Phoenix Gold basspakke 8"

8" i kasse, forsterker

Varenr:PGPK12
Phoenix Gold basspakke 8" 8" i kasse, forsterker Phoenix Gold basspakke 8" 8" i kasse, forsterker Phoenix Gold basspakke 8" 8" i kasse, forsterker
4 498,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 4 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Phoenix Gold 8" basspakke

 


Z-serien er toppen av ytelse i forhold til pris. Z-serien har bevist gjennom årene at både pålitelighet og ytelse kan eksistere samtidig selv på et så rimelig nivå. Ved å tilby en rekke forsterkere, høyttalere og subwoofere som er testet til den høyeste og tøffeste standarden, vet vi at produktene til Phoenix Gold yter dag etter dag og gir deg utrolig mobil lyd.

 

 

Basspakke
Phoenix Gold Basspakke er satt sammen med en solid MDF portet basskasse utstyrt med 8" subwoofer og en høyeffektiv Klasse A/B forsterker med god lydkvalitet. Begge produktene følger Phoenix Gold's Z-serie konstruksjon som skal gi maksimal ytelse til en overkommelig pris. 

 

 

Mer om produktene i pakken:

Phoenix Gold Z18PB basskasse

Opplev en dyp og jevn bass med Z18PB subwooferen. Denne 8" portede basskassen er laget av 16 mm MDF for overlegen lydkvalitet, med en spesialkonstruert basstunneldesign og vinklet baffel for å maksimere ytelsen. Bakmonterte terminaler gjør tilkoblingen rask og enkel
Du kan lese mer om Z18PB her

 

Phoenix Gold Z 3001i monoforsterker
Forsterkeren yter 340W RMS i 2 Ohm og 600W maks. Forsterkeren har et kompakt design som gir beskjedne fysiske mål noe som gjør den veldig plasseringsvennlig. Forsterkeren er bygget på klasse-A/B for å oppnå både god lydkvalitet og høy effekt.
Du kan lese mer om Z 3001i her

 

 

Kabelsett og høyttalerkabel kjøpes utenom, Se tilbehør.

8" basspakke med forsterker.