Phoenix Gold ZXT8PR 8" passiv radiator

8" Passiv radiator

Varenr:ZXT8PR
Phoenix Gold ZXT8PR 8" passiv radiator 8" Passiv radiator Phoenix Gold ZXT8PR 8" passiv radiator 8" Passiv radiator Phoenix Gold ZXT8PR 8" passiv radiator 8" Passiv radiator
499,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 20+ På lager
Butikk Trondheim: 1
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Phoenix Gold ZXT8PR – 8" Passiv radiator. Kan kombineres med ZXT8D2.

 

Phoenix Gold ZX-serie


ZX-serien fokuserer på å skape banebrytende bilstereoprodukter ved å inkorporere særegen teknologi og innovative produktkonsepter. Det nåværende utvalget inkluderer forsterkere, høyttalere, subwoofere og kabelsett. Designet for å gi smarte, unike og bransjeledende lydoppgraderinger, sikrer ZX-serien en avansert lydopplevelse.

 

 


Denne passive radiatoren fra Phoenix Gold ZXT8PR er dannet av hovedkomponentene til en subwoofer minus motorstrukturen og spolen. Passive radiatorer brukes til å forbedre bassnivået til et basskabinett som både kan være lite i volum og ha en konstruksjon som gjør at det ikke er hensiktsmessig å bruke en port. Passive radiatorer sees ofte i hjemme Hi-Fi oppsett for å legge til dypere bassrespons uten å gå på bekostning av ekstra plass, de er montert sammen med ett element som er drevet av en forsterker, og det interne trykket i basskabinettet som er forseglet beveger den passive radiatoren for å generere lyd og lufttrykk.

 

Å legge til en passiv radiator til basskabinettets design vil drastisk forbedre bassresponsen du får og gi en illusjon av større subwoofere eller større kabinetter fra et mye mindre fotavtrykk. Phoenix Gold's ZXT8PR er en perfekt sammenkobling for deres ZXT8D2 subwoofer. Se bare på basskassen til Phoenix Gold som heter ZX28PBS. Ligger under tilbehør.

 

 

  • Stålkurv med lav resonans
  • Basselementmembran i glassfiber
  • Butylgummi oppheng
  • Spider av polycotton
  • Ivertert PP støvhette
  • Avstemt vekt for elementkontroll

 

 

 

 

Phoenix Gold er etablert for å gi deg en lydopplevelse i bilen som får deg til å lure på om du sitter i et lydstudio eller på første rad på en rockekonsert. Merket følger opp sin arv ved å levere høykvalitets lydprodukter - uansett om man drar på ferietur eller stiller i konkurranser.
Et Phoenix Gold lydsystem gir deg flere grunner til å elske bilen din.
Produktutvalget er et resultat av vedvarende dedikasjon til Phoenix Gold's nøkkelverdier; Ytelse, innovasjon, kvalitet og fortreffelighet. Eller kort fortalt - The Gold Standard in Sound

Phoenix Gold ZXT8PR – 8" Passiv radiator. Kan kombineres med ZXT8D2.