Pioneer SPH-EVO950-DAB-D8

9" floating, Ducato 2022->

Varenr:SPHEVO950DABD8
Pioneer SPH-EVO950-DAB-D8 9" floating, Ducato 2022-> Pioneer SPH-EVO950-DAB-D8 9" floating, Ducato 2022-> Pioneer SPH-EVO950-DAB-D8 9" floating, Ducato 2022-> Pioneer SPH-EVO950-DAB-D8 9" floating, Ducato 2022-> Pioneer SPH-EVO950-DAB-D8 9" floating, Ducato 2022-> Pioneer SPH-EVO950-DAB-D8 9" floating, Ducato 2022-> Pioneer SPH-EVO950-DAB-D8 9" floating, Ducato 2022-> Pioneer SPH-EVO950-DAB-D8 9" floating, Ducato 2022-> Pioneer SPH-EVO950-DAB-D8 9" floating, Ducato 2022->
12 995,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 18 På lager
Butikk Trondheim: 1
 • Fri frakt over kr 500,-*
 • 14 dager åpent kjøp
 • Les her om kjøp og retur

Spesialtilpasset hovedenhet med 9" kapasitiv "floating screen". Skjermen "svever" på utsiden. Spesialtilpasset Fiat Ducato 2022->

 

 

SPH-EVO950DAB er tilgjengelig som en komplett løsning spesielt for din Fiat Ducato 8* (modellår fra 2022), Fiat Ducato III* (Type X290, modellår fra 2014), Ford Transit** 2T (V363MCA, modellår fra 2019), Ford Transit** 2T (V363, modellår fra 2013 til 2018), Ford Transit** Custom (V362MCA, modellår fra 2018) og Ford Transit** Custom (V362, modellår fra 2013 til 2017) campingbiler. 

 

*Kompatibel for campingbiler som ikke hadde stereo installert på fabrikken ved produksjon.
**Kompatibel for campingbiler som ikke hadde stereo installert på fabrikken ved produksjon, eller når en 1-Din stereo ble installert på fabrikken.

 

Også tilgjengelig er pakker som inkluderer en dedikert Camper Navigation App. Denne Camper Navigation App inkluderer dedikert ruteplanlegging designet for campingbilen din med ruter som tar hensyn til kjøretøyets dimensjoner for lave broer og smale veier, nedlastbare europeiske kart fra 48 land, 24000 interessepunkter for campingvogner valg av PROMOBIL, live trafikkinformasjon, 3 års kartoppdateringer og mye mer.

 

Med SPH-EVO950DAB kan du glede deg over alle fordelene med smarttelefontilkobling i bilen din. Bruk smarttelefon-apper, hør på favorittmusikken din, se videoer eller bilder og lad batteriet ditt mens du kjører. SPH-EVO950DAB støtter CarPlay, Android Auto, USB og andre tilkoblingsløsninger, som trådløs musikkavspilling via Bluetooth. Med den helt nye SPH-EVO950DAB er du alltid tilkoblet

SPH-EVO950DAB er en hovedenhet som er basert på en vanlig 1-DIN installasjon, men selve skjermen er av typen "floating screen", altså "svever" den på utsiden i fronten av bilens dashbord. Dette gir muligheten for stor og lettilgjengelig skjerm uten å måtte ha plass til en standard 2-DIN. En svevende skjerm gir også muligheten for større skjerm enn hva som ville vært mulig i en 2-DIN.


Denne nye modellen har fått nye funksjoner som eksempelvis:
 

 • DAB+ radio 
 • Trådløs/kablet Apple CarPlay™
 • Trådløs/kablet Android Auto™
 • Parkerings hjelpelinjer for kamera
 • 2 telefoner permanent oppkoblet
 • Dobbel kamerainngang
 • Spotify støtte, Bluetooth og USB
 • 13 bånd equalizer
 • Delt skjermvisning

 


Spesifikasjoner:

Wi-Fi®

Med innebygd Wi-Fi® får du trådløs tilkoblingsmulighet spesielt designet til å støtte en kabelfri datatilkobling mellom smarttelefonen og mottakeren.

CarPlay

Det er den smartere, tryggere og morsommere måten å bruke iPhone® i bilen. Apple CarPlay gir iPhone-brukere en utrolig intuitiv måte å gjøre anrop, bruke Maps, høre på musikk og få tilgang til meldinger med bare ett ord eller én berøring. Apple CarPlay krever iPhone 5 eller nyere med siste versjon av iOS.

Android Auto

Utvider Android-plattformen til bilen på en måte som er formålsbygd for kjøring og gir deg automatisk nyttig informasjon og organiserer det i enkle kort som vises akkurat når de er nødvendige. Det er designet for å minimere distrahering så du kan holde fokuset på veien. Android Auto er kompatibel med Android-telefoner som kjører Android 5.0 (Lollipop) eller senere. Android Auto er kanskje ikke tilgjengelig på alle enheter og er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

Waze

Waze er en sosial GPS kjøre-/navigasjonsapp som tilbyr kart, sanntidstrafikk og diverse annen informasjon som er tilgjengelig for deg på de store skjermene til Pioneer-kompatible multimedieenheter.

DAB+

Du kan lett høre på favorittradiostasjonen i krystallklar lydkvalitet takket være en innebygd digital radiotuner.

Aksemerke

Produsenter må møte minimumsspesifikasjonen, som bekreftes av uavhengig testing. Alle Pioneer-produkter som bruker dette Digital Radio Tick Mark er uavhengig testet og godkjent så du kan være trygg på kjøpet ditt.

Bluetooth®

Overhold lokale veitrafikkregler med innebygd Bluetooth (HFP). Wide Band Speech-håndsfri ringing, trådløs lydstrømming (A2DP) med søk av artist, album og sang, enkel paring og kontrollyd (AVRCP), Bluetooth® trådløs teknologi har gjort livet i bilen tryggere og mer praktisk.

9" Capacitive Touchscreen

En helt flat berøringsskjerm som muliggjør rask og responsiv flerberøringer som klyp for å zoome, pluss sveiping og rullekontroller, i svært høye detaljer.

Made for iPhone

Med iPhone Direct Control kan du styre i-enheten din direkte fra bilens dashbord og nyte overlegen lydkvalitet.

Dual Camera Input

 (N)Doble kamerainnganger lar deg legge til et ryggekamera (bakovervendt) og fremovervendt kamera som kan hjelpe til med synligheten forover og bakover, tauing eller parkering.

FLAC

Bruk FLAC lossless digitale lydfiler i kjøretøyet med avspilling i CD-kvalitet, uten behov for å konvertere.

13-bånds grafisk EQ

Tilpass lydutmatingen i detalj for en musikkopplevelse som er skreddersydd dine preferanser.

Belysning med flere farger

En rekke ulike fargekombinasjoner og over 210000 farger lar deg matche display og tastebelysningen til kjøretøyets interiørbelysning.

CarAVAssist App

CarAVAssist App supports home screen customisation, OTA (Over The Air) updates and other functions.

Siri Eyes Freebruk

Siri-funksjonen på iPhone via enhetens eksterne mikrofon og høyttalerne i bilen din

Fungerer med Android

Koble til og lytt til musikk lagret på enheten uten behov for en app

Moduldesign

En berøringsskjerm med atskilt kontrollenhet gir fleksibel installering.

WebLink

Den nye WebLink-appen utvider underholdning i bilen med et utrolig utvalg apper. Hør på et tilpasset utvalg musikk, videoer og annet tilkoblet innhold fra telefonen / Tablett og nettskyen.

Spesialtilpasset hovedenhet med 9" kapasitiv "floating screen". Skjermen "svever" på utsiden. Spesialtilpasset Fiat Ducato 2022->

Produktinformasjon

Android Auto
 • Ja (kablet)
 • Ja (trådløst)
Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
Apple Carplay
 • Ja (kablet)
 • Ja (trådløst)
AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
Hi-Volt linjeutganger Ja
Inngang for ryggekamera Ja
IR fjernkontroll Krever ekstra adapter
IR øye for fjernkontroll Ekstrautstyr
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja