Rigid Marine D-serie PRO LED arbeidslys

Marine, LED, 3168 lumen, 12-24V

Varenr:R601513
9357
2 299,-
-+
Nettlager: Bestillingsvare (3 dager)

Rendyrket arbeidslys med bredt lys og 3168 lumen


Dette er en LED arbeidslampe som passer ypperlig til båt. 3168 lumen er utrolig mye lys, mer enn 3 vanlige halogenlyskastere. Rigid Industries har fått utrolig mye lys i en så liten lampe. Her får man arbeidslys av ypperste klasse, med god spredning og uknuselig kvalitet.

Hva gjør lampen så bra?
Et bredt og jevnt lysbilde sprer lyset ut over der du trenger det. Et godt og slagkraftig lyktehus som tåler maritimt miljø og en herlig størrelse som kan monteres omtrent over alt. Rigid er kjent for å være enormt robuste, se bare torturvideoen deres og som om ikke videoen er bevis nok så har lyktene 5 års garanti.

Full flood lysbilde - Det perfekt arbeidslys
Lysbildet er for deg som skal jobbe i umiddelbar nærhet av lampen, eller opp til 30 meter unna. Dette er et rendyrket arbeidslys og for et arbeidslys handler det om å spre lyset riktig i en bra vinkel som gir deg lyset der du trenger det. Lampen sprer lyset 60 grader, som er akkurat det du trenger i ett arbeidslys.

Hva følger med i pakken?
Med i pakken følger det med 1 stk Rigid D-serie Marine PRO lamper med Full Flood lysbilde og ett ledningsnett med bryter og deutsch-kontakt for to stykk lamper.

Robust lykt for maritimt bruk. 3168 lumen. Full flood lysbilde, et rendyrket arbeidslys

Produktinformasjon

Dimensjoner 81 x 81 x 76,2 mm
IP-gradering IP68
Kastelengde 90 meter
Kategori Arbeidslys
Lumen (lysstyrke) 3168 Lumen
Lysbilde Full Flood
Produsent Rigid Industries
Strømforbruk 30W
Strømkontakt Deutsch (DT)
Strømtilførsel
  • 12V DC
  • 24V DC