Gladen

 
 

En jakt på perfeksjon

 

Perfeksjon kommer fra symbiosen av lidenskap og vitenskap - tre aksenter som Dipl. Ing. Henning Gladen (†), grunnlegger og navnebror av Gladen Europe GmbH, legemliggjorde som ingen andre. Hver GLADEN-høyttaler er også et resultat av sin forskning innen romfartsteknikk, et teknologisk verktøy langt utover elektroakustikk. Først og fremst Aerospace-serien: høyttalere som bare er mulige når det grunnleggende i høyttalerutviklingen utvides med aerodynamikk, elastostatikk og en visjon.

 

Spesialister og produsenter fra den schwabiske regionen er ansvarlige for den forseggjorte, nære toleransen og langsiktige stabile produksjonen av den eksklusive GLADEN-høyttalerserien. Selv subwooferkabinetter og tilbehør er (nok en gang) laget i Tyskland. 

På dette grunnlaget står GLADEN AUDIO som et globalt aktivt selskap, godt forankret i bilens hi-fi og lydscene. I dag er Henning alltid til stede når Alexandra Gladen og hennes sterke team fortsetter sitt arbeid - forpliktet til hans idealer, fordi "Gladen" er mye mer enn et merkenavn på en høyttaler.

† nekrolog 15.12.2016
Med Henning har en flott person gått. Han gikk fra å være en forretningspartner til en ekte venn. Hans visjoner har formet bransjen og dannet et fantastisk team. I haitanken til global virksomhet oppnådde han sine mål med oppriktighet, ærlighet og rettferdighet.

Ingen vil være i stand til å fylle gapet han etterlater seg. Men hans ånd vil forbli hos alle dem som hadde gleden av å kjenne ham.

Les mer...Vis mindre...