2-DIN bilradio

Det er lenge siden en bilradio bare var en bilradio. 2-DIN DAB+ spillerne du finner på dagens ettermarked er mer en multimediaspiller, enn en tradisjonell bilradio. 2-DIN spillere er generelt sett lett gjenkjennbare ved at de er dobbelt så høye som tradisjonelle 1-DIN spillere.

I nyere biler har 2-DIN spillere blitt mer og mer vanlig. Størrelsen gjør at man får bedre brukeropplevelser, mer avanserte funksjoner og større skjerm, uten at det går på bekostning av resten av dashbordet.

2-DIN bilstereo med mange muligheter

 

De fleste bilspillere, enten det er 1-DIN eller 2-DIN, er utstyrt med DAB, DAB+, Bluetooth, AUX og CD. I tillegg kan 2-DIN spillere tilby en rekke tilleggsfunksjoner som touch skjerm, DVD-spiller, egne navigasjonssystemer, og de er som regel kompatible med ryggekamera.

Ønsker du deg enda større skjerm finner du også 2-DIN spillere med flytende skjermer. Slik som denne 10.1 tommers 2-DIN spilleren fra Hardstone.

2-DIN standard bilspiller

 

2-DIN og 1-DIN bilstereoer, eller dobbel-DIN og enkel-DIN, er de to standardiserte bilspillerne på markedet. Det betyr at om du har en 2-DIN spiller i din bil, så kan du bytte ut den med hvilken som helst 2-DIN spiller fra ettermarkedet ved å kjøpe til de nødvendige overgangene.

Hvis du er usikker på om du har en standard 2-DIN bilspiller er det bare å ta frem målebåndet. 2-DIN spillere har dimensjoner på 100mm i høyden og 178mm i bredden. Selv om 2-DIN spillere er standardiserte er de ikke alltid like enkle å installere på egen hånd. Derfor anbefaler vi alle som ikke har gjort det før å ta kontakt med oss, eller få hjelp av noen med peiling på bilradio.

Mangler du noe for å montere eller koble bilspilleren din er det en god sjanse for at vi har tilbehøret eller reservedelene du trenger. Hvis du trenger en spesialtilpasset hovedenhet, kan du ta en titt på utvalget vårt av biltilpassede hovedenheter. Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt eller kom innom. Vi kan hjelpe deg med det aller meste.

Les mer...Vis mindre...

Sony DSX-B710D

DAB+, BT, 3 linje ut, ikke CD

Varenr:DSXB710D
Sony DSX-B710D DAB+, BT, 3 linje ut, ikke CD Sony DSX-B710D DAB+, BT, 3 linje ut, ikke CD Sony DSX-B710D DAB+, BT, 3 linje ut, ikke CD
2 301,-Kampanjepris
3 095,-Ordinær pris
Ink.mva.
-+
Nettlager: 14 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Sony DSX-B710D Mediareceiver med DAB+, dobbel Bluetooth og 3 linjeutganger. (Ikke CD). Inkludert DAB+ vindusantenne


Hold deg oppdatert på veien
DSX-B710D er en dobbel-DIN mediemottaker med dobbel Bluetooth-tilkobling. Som mange andre moderne radioer er ikke denne utstyrt med CD-drivverk, men har alle andre muligheter for mediaavspilling. Den er utstyrt med både DAB+ og FM mottaker, USB og AUX inngang, samt Bluetooth med musikkavspilling.

Med Sony Music Center appen og en 3-linjers LCD skjerm med høy kontrast får du behagelig og enkel betjening. DSX-B710D har også talekontroll for en rekke funksjoner. Et dreibart hjul gir deg enkel kontroll over musikken.

DSX-B710D har en kraftig innebygget firekanals forsterker på 4x55W MAX, som gir høy og naturlig lyd. EXTRA BASS™ forsterker rytmen og gjør musikken dynamisk med forbedrede lave frekvenser. På toppen av det hele er den utstyrt med en 10 bånds digital equalizer som gir det muligheten til å enkelt finjustere lyden slik du foretrekker den.
Den nye karaokemodusen demper sangen de gangene du bare synge med.
For maksimal utbyggingsmulighet har DSX-B710D tre par linjeutganger (front, bak, sub), slik at man kan koble til èn eller flere forsterkere. Den dedikerte subwoofer-utgangen gir deg muligheten til å kontrollere en subwoofer direkte fra radioen for å kunne tilpasse den perfekt til resten av lydanlegget.


Dobbel Bluetooth®
Med den doble Bluetooth tilkoblingen kan du koble til to smarttelefoner samtidig. Det kan være f.eks. tilfeller hvor man har både privat og arbeidstelefon, eller egen og passasjerens telefon. Begge kan være oppkoblet samtidig og man slipper å manuelt veksle mellom de.
Par telefonen din med Bluetooth og få full tilgang til navigering, musikkavspilling og kommunikasjonsfunksjoner.

Dynamic Color Illuminator
For å tilpasse DSX-B710D best mulig til bilens interiør er radioen utstyrt med Dynamic Color Illuminator. Dette gir deg en rekke farger å velge mellom - både på knappebelysning og i display.

Talekontroll
Gled deg over nyttige smarttelefonfunksjoner uten å måtte ta øynene av veien. Med talekontroll kan du styre musikken, få veibeskrivelser i sanntid og kommunisere med kontaktene dine – alt via enkle talestyrte kommandoer.

iPod/iPhone
Med USB-inngangen kan du spille av musikk fra en iPhone eller iPod.
Du kan enkelt spille av musikk fra iOS-enhetene din. Bare koble dem til med en USB-kabel for å styre grunnleggende avspillingsfunksjoner og se informasjon på skjermen.

FLAC-kompatibel
DSX-B710D kan spille av FLAC musikkfiler. Dette er tapsfrie (lossless) lydfiler som gjør at du kan nyte hver eneste lille detalj i musikken

Hva er i esken
- Sony DSX-B710D
- Ekstern mikrofon
- ISO kontakt
- Pynteramme i plast
- Monteringsklemme og utløsningsknapper
- Garantikort

 

 

 

Mediareceiver med DAB+, dobbel Bluetooth og 3 linjeutganger. (Ikke CD). Inkludert DAB+ vindusantenne

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
AUX inngang Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 55W
IR fjernkontroll Ikke tilgjengelig
IR øye for fjernkontroll Nei
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja


2846