Båtlys

Gode båtlys er svært viktig, både for å navigere trygt, og av praktiske årsaker. Skal du for eksempel utføre arbeid i sjøen eller under dekk, vil mye og god belysning være essensielt for å få jobben gjort. I vårt sortiment finner du et bredt utvalg marinesertifiserte båtlys. Disse er spesielt designet og utviklet for å tåle det harde miljøet på havet med fukt, salt, uregjerlige bølger og sjøsprøyt.

I tillegg til arbeidslys har vi også interiørlys, dekklys og annen belysning som gjør det enklere for deg å få god belysning både på og under dekk. Våre små interiørlys er svært praktiske, og kan enkelt både plasseres og monteres omtrent hvor enn det måtte være.

Lys når du seiler i mørket

Når solen går ned og mørket senker seg, er det spesielt viktig med gode båtlys. Ikke bare for din egen, men også for andres sikkerhet. For seiling i mørket anbefaler vi å bruke et båtlys som gir godt spotlys. I vårt utvalg av spotlys har vi kraftige lys som kan lyse så langt som 1,5 kilometer frem, og lysbjelkene gir et bredt og godt lys med så høy effekt at du vil nesten ikke tro det. Dermed får du god sikt, så du kan styre unna skjærene i god tid, og seile trygt ute på det mørke havet.

Båtlys fra Rigid

Rigid Industries er kjent for sin uknuselige og ekstremt robuste kvalitet. Serien deres med maritime lys er intet unntak. De er faktisk så beskyttet mot salt at de kan brukes på saltebiler. Om du er nysgjerrig på nøyaktig hvor mye de tåler så er det bare å se noen av torturtestene deres som fjerner enhver tvil om at dette er solide produkter som virkelig tåler en trøkk.

Les mer...Vis mindre...