2-DIN bilradio

Det er lenge siden en bilradio bare var en bilradio. 2-DIN DAB+ spillerne du finner på dagens ettermarked er mer en multimediaspiller, enn en tradisjonell bilradio. 2-DIN spillere er generelt sett lett gjenkjennbare ved at de er dobbelt så høye som tradisjonelle 1-DIN spillere.

I nyere biler har 2-DIN spillere blitt mer og mer vanlig. Størrelsen gjør at man får bedre brukeropplevelser, mer avanserte funksjoner og større skjerm, uten at det går på bekostning av resten av dashbordet.

2-DIN bilstereo med mange muligheter

 

De fleste bilspillere, enten det er 1-DIN eller 2-DIN, er utstyrt med DAB, DAB+, Bluetooth, AUX og CD. I tillegg kan 2-DIN spillere tilby en rekke tilleggsfunksjoner som touch skjerm, DVD-spiller, egne navigasjonssystemer, og de er som regel kompatible med ryggekamera.

Ønsker du deg enda større skjerm finner du også 2-DIN spillere med flytende skjermer. Slik som denne 10.1 tommers 2-DIN spilleren fra Hardstone.

2-DIN standard bilspiller

 

2-DIN og 1-DIN bilstereoer, eller dobbel-DIN og enkel-DIN, er de to standardiserte bilspillerne på markedet. Det betyr at om du har en 2-DIN spiller i din bil, så kan du bytte ut den med hvilken som helst 2-DIN spiller fra ettermarkedet ved å kjøpe til de nødvendige overgangene.

Hvis du er usikker på om du har en standard 2-DIN bilspiller er det bare å ta frem målebåndet. 2-DIN spillere har dimensjoner på 100mm i høyden og 178mm i bredden. Selv om 2-DIN spillere er standardiserte er de ikke alltid like enkle å installere på egen hånd. Derfor anbefaler vi alle som ikke har gjort det før å ta kontakt med oss, eller få hjelp av noen med peiling på bilradio.

Mangler du noe for å montere eller koble bilspilleren din er det en god sjanse for at vi har tilbehøret eller reservedelene du trenger. Hvis du trenger en spesialtilpasset hovedenhet, kan du ta en titt på utvalget vårt av biltilpassede hovedenheter. Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt eller kom innom. Vi kan hjelpe deg med det aller meste.

Les mer...Vis mindre...

Sony XAV-AX6050

DAB+, BT, Trådløs Carplay & Android Auto

Varenr:XAVAX6050
Sony XAV-AX6050 DAB+, BT, Trådløs Carplay & Android Auto Sony XAV-AX6050 DAB+, BT, Trådløs Carplay & Android Auto Sony XAV-AX6050 DAB+, BT, Trådløs Carplay & Android Auto Sony XAV-AX6050 DAB+, BT, Trådløs Carplay & Android Auto Sony XAV-AX6050 DAB+, BT, Trådløs Carplay & Android Auto Sony XAV-AX6050 DAB+, BT, Trådløs Carplay & Android Auto Sony XAV-AX6050 DAB+, BT, Trådløs Carplay & Android Auto Sony XAV-AX6050 DAB+, BT, Trådløs Carplay & Android Auto
6 990,-Kampanjepris
8 995,-Ordinær pris
Ink.mva.
-+
Nettlager: 20+ På lager
Butikk Trondheim: 13
 • Fri frakt over kr 500,-*
 • 14 dager åpent kjøp
 • Les her om kjøp og retur

Sony 2 DIN MultiMedia spiller med 6,95" kapasitiv touchskjerm DAB+, Trådløs Apple Carplay, Trådløs Android Auto, HDMI, USB-C, Bluetooth og 5 volts linjeutganger.  

 

XAV-AX6050 er utstyrt med alle funksjoner man finner på XAV-AX4050 men har i tillegg kapasitiv berøringskjerm, 5 volts linjeutganger og HDMI-inngang.

 

 •  DAB / DAB+ radio
 •  4 x 55 Watt forsterker   
 •  USB-C inngang bak   
 •  EQ14 - Sonys aller kraftigste equalizer
 •  EXTRA BASS
 •  3 linjeutganger (5 volt)
 •  Ryggekamerainngang
 •  Trådløs/Kablet Apple CarPlay støtte
 •  Trådløs/Kablet Android Auto støtte
 •  1-DIN Chassis for lettere montering
 •  Kapasitiv berøringsskjerm
 •  DAB+ glassantenne følger med

  2-DIN apparat med 1-DIN Chassis
  Sony XAV-AX6050 er et fullverdig 2-DIN apparat, men på baksiden finner man alt pakket i ett kompakt konstruert 1-DIN chassis. Dette gjør at man mye lettere får plass til alle ledninger og adapter som kreves i mange biler.

  Trådløs/Kablet Apple CarPlay® Nå kan du oppleve Apple CarPlay, den beste måten å bruke din iPhone i bilen. Du kan ringe med mobilen, få instruksjoner, høre på ditt iTunesbibliotek og bruke Apple CarPlay kompatible apper. Med Sony og Apple CarPlay har du tilgang til din iPhones beste funksjoner i bilen du allerede har. Ring håndfritt, bruk kart, lytte til musikk og åpne meldinger kun ved å si et ord eller en enkel berøring, og opplev den beste iPhone-opplevelsen du kan ha i en bil.

carplay-ill-4-450

 


Trådløs/Kablet Android Auto
Via den enkle og intuitive grensesnitt eller talekommandoer kan du bla gjennom og streame musikk eller engasjere Google Maps for navigasjon og live trafikkinformasjon uten å ta øynene bort fra veien.

Kapasitiv berøringsskjerm med antigjenskinn
Utviklet for trygg kjøring med et filter som hindrer gjenskinn, og store, brukervennlige ikoner som gir en stilig og effektiv brukeropplevelse.

 

HDMI-inngang
Med HDMI-tilkoblingen kan du koble til en ekstern lyd- og bildeenhet eller en kompatibel smarttelefon,
slik at du kan se på favorittinnholdet ditt når bilen står parkert.

 

Trådløs smarttelefontilkobling
Med Wi-Fi®-tilkobling til smarttelefonen din og GPS-antennen som følger med kan du bruke talekontroll til å navigere, kommunisere og spille av musikk langs veien, selv når du har enheten i lommen.

 

Bedre DAB-radiogrensesnitt
Lytt til favorittkanalene dine på digital DAB-/DAB+-radio, og få kvalitetsmusikk og -underholdning uten interferens. Det nye brukergrensesnittet inkluderer nå lysbildefremvisning for albumgrafikk eller programinformasjon, avhengig av landet eller regionen du befinner deg i.

 

Lydtilpassing
Den innebygde digitale signalbehandlingen gir lydbehandling og tidsjustering – ned til utrolige 1 cm for hver av de fem adresserbare kanalene (fire høyttalere og basshøyttaler via preout-utganger). Med en 14-bånds equalizer kan du justere lyden etter musikken eller smaken din. Innebygd delefilter for enkel justering av delefrekvens

 

LDAC™ for eksepsjonell lydkvalitet
Få trådløs lyd og eksepsjonell lydkvalitet med Bluetooth® via LDAC. Koble til kompatible enheter for å spille av lyd ved 96 kHz / 24-biter med bithastigheter som er opptil tre ganger høyere (990 Kbps) enn med vanlig Bluetooth.

 

Klar for ryggekamera
Har du installert et kamera bak? Du kan se videoen via skjermen og bruke justerbare hjelpelinjer som hjelper deg med å rygge trygt.

 

Enkle knapper med forbedret design
Ny knappedesign med store taster som passer sømløst med den elegante skjermen. Tilgang til volum, kilde, lydinnstillinger og talestyring for trygg og enkel betjening mens du kjører.

 

Oppdatert brukergrensesnitt med bakgrunn som kan tilpasses
Tilpass det nye ergonomiske brukergrensesnittet etter bilens interiør eller din egen smak, med fire forhåndsinnstillinger og to manuelle innstillinger for bakgrunnsfarge.

Sony 2 DIN MultiMedia spiller med 6,95" kapasitiv touchskjerm DAB+, Trådløs Apple Carplay, Trådløs Android Auto, USB-C, Bluetooth og 5 volts linjeutganger. 

Produktinformasjon

Android Auto
 • Ja (kablet)
 • Ja (trådløst)
Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
Apple Carplay
 • Ja (kablet)
 • Ja (trådløst)
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 55W
Hi-Volt linjeutganger Ja
Inngang for ryggekamera Ja
IR fjernkontroll Ikke tilgjengelig
IR øye for fjernkontroll Nei
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja