Lydpakke til Ford Transit Custom 2024->

Ford Transit Custom 2024-> (2-seter)

Varenr:BRSDSPFTCUSTOMPK2
Lydpakke til Ford Transit Custom 2024-> Ford Transit Custom 2024-> (2-seter) Lydpakke til Ford Transit Custom 2024-> Ford Transit Custom 2024-> (2-seter) Lydpakke til Ford Transit Custom 2024-> Ford Transit Custom 2024-> (2-seter) Lydpakke til Ford Transit Custom 2024-> Ford Transit Custom 2024-> (2-seter)
10 785,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 3 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Ford Transit Custom 2024-> (2-seter). DSP/Forsterker oppgraderingspakke.

 

 

Suveren oppgradering
630 Watt forsterker med ferdig konfigurert Equalizer og DSP, kabelsett og en basskasse. Denne pakken gir en imponerende lydoppgradering til en svært gunstig pris og monteres skjult i bilen.

 

Fabrikkradioen
Originale bilstereoanlegg er ofte produsert etter en anbudsrunde og lav pris har vært en stor del av løsningen. For å oppnå nå prispunktet så må man ta noen komprimer på veien og det vil gi negative resultatet. I de fleste tilfellene er lyden justert slik at de skal høres imponerende ut, men pga ofte lav effekt har man justert bort en del av lydbildet og gjerne de lave frekvensene. Dette gir en lite livlig opplevelse og man kan ved mindre grep oppnå en stor forbedring.

 

Skreddersydd
Pakken er skreddersydd til din Ford Transit Custom og gir et godt løft i lydbildet ved å utnytte de originale høyttalerne bedre. Ved å utvide lydpakken med en subwoofer så får man fram en stor endring i de dype frekvensene. Dette gir bedre klang, mer dynamikk og en fullkommen lytteopplevelse.

 

Monteringen er helt skjult og basskassen monteres under passasjersetet.

 

 

Hvorfor Musway
Det finnes noen få merkevarer som kan gi tilsvarende løsning, men etter å ha bygget flere oppsett med forskjellige produkter så er det Musway vi opplever å ha gitt de beste resultatene. Utstyret holder en svært høy kvalitet både konstruksjonsmessig og lydmessig, samt har en god programvare som vi lettere kan oppnå riktig resultat med. Utstyret gir også svært mye i forhold til kostnad og har mange gode testresultater bak seg for å støtte opp under dette.

 

 

 

 

Montering
Vi har utviklet pakken slik at den skal være lett å montere uten å gå på kompromiss med utstyrets ytelse. Pakken skal ikke komme i konflikt med bilens garantier og den skal ikke belaste eksisterende strømkurser som ikke er dimensjonert for det.


Plug & Play kabelsett følger med og gjør at man enkelt for gjort unna de mest kompliserte koblingene på en svært enkel måte. 


I denne pakken følger det med strømkabler som man må montere for at forsterkeren skal kunne gi mest mulig effekt og gi det den lytteopplevelsen du er ute etter.


Monteringsanvisning følger med.

 

 

 

 

Ferdig justert
Vi har tatt jobben med å justere Equalizeren og delefiltere i forsterkeren slik at du slipper. Dette kan fort være den største delen av jobben og for mange vil den være svært komplisert å gjennomføre. Her kan du bare koble opp og skru på lyden – alt er klart.

 

Du kan justere om du ønsker
Programvaren er gratis og om du ønsker å endre på lydoppsetett vi har laget så er det fullt mulig. Bare last ned programvaren, koble til en PC eller en mobil via Bluetooth (Krever tilbehør), så kan du gjøre de endringene du ønsker. 

 

Etterspørsel fra bilbutikker
De fleste pakkene vi har utviklet er laget etter forespørsel og i samarbeid med våre profesjonelle kunder. Vi har vært nøye i å utvikle pakkene etter billeverandørenes retningslinjer slik at du skal føle deg trygg på å sette inn våre løsninger.

 

Innhold

  • Musway M6V3 forsterker (ferdig konfigurert til Ford Transit Custom)
  • Gladen RSX 065 VB-CU basskasse
  • Plug & Play kabelsett
  • 10mm² Strømkabelsett
  • Monteringsanvisning

 

Tilbehør
Det finnes et lite utvalg tilbehør til Musway M6V3 som gir deg noen ekstra muligheter.
•    DRC1 gir deg muligheten til å lagre flere forskjellige lydoppsett og skifte mellom disse. Den kan også settes opp som en volumkontroll og en subwooferkontroll.
•    BTA2 gir deg muligheten til å justere DSP/EQ fra en mobiltelefon, samt streame musikk direkte til forsterkeren.
•    BTS_HD gir deg muligheten til å streame HD-lyd direkte til forsterker for å forbigå bilradioens flaskehalser.

 


Car & Hifi test
Link til test av Musway M6V3

Ford Transit Custom 2024-> (2-seter). DSP/Forsterker oppgraderingspakke.