Lydpakke til VW ID.Buzz

Volkswagen ID. Buzz 2022->

Varenr:BRSDSPIDBUZZ
Lydpakke til VW ID.Buzz Volkswagen ID. Buzz 2022-> Lydpakke til VW ID.Buzz Volkswagen ID. Buzz 2022-> Lydpakke til VW ID.Buzz Volkswagen ID. Buzz 2022-> Lydpakke til VW ID.Buzz Volkswagen ID. Buzz 2022->
10 990,-Kampanjepris
13 490,-Ordinær pris
Ink.mva.
-+
Nettlager: 2 På lager
Butikk Trondheim: 1
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Volkswagen ID.BUZZ (5-seter)

DSP/Forsterker oppgraderingspakke.

 

 

Suveren oppgradering
630 Watt DSP forsterker for optimalisert oppgradering av originale bilradioer. Den leveres med ferdig konfigurert Equalizer og DSP og et Plug & Play kabelsett. Denne pakken gir en imponerende lydoppgradering til en svært gunstig pris og monteres skjult i bilen.

 

Skreddersydd
Pakken er skreddersydd til din Volkswagen ID.BUZZ med 5-seter og gir et godt løft i lydbildet ved å utnytte de originale høyttalerne bedre. Ved å utvide lydpakken med mer effekt så får man fram en stor endring i de dype frekvensene. Dette gir bedre klang, mer dynamikk og en fullkommen lytteopplevelse.

 

 

Hva får du
Forsterkeren vil gi mer effekt til høyttalerne i framdørene, bakdørene og til  subwooferen. Forskjellen er vesentlig og gir mye for pengene. Mer dynamikk, mer bass og mer framtredende lydbilde da justeringen av DSP tar høyde for mangler i den originale stereoen. Subwooferen fra Gladen leverer god dynamikk, den treffer godt i lydbildet og klarer å levere tung og massiv bass når det er nødvendig.

 

Hvorfor Musway
Det finnes noen få merkevarer som kan gi tilsvarende løsning, men etter å ha bygget flere oppsett med forskjellige produkter så er det Musway vi opplever å ha gitt de beste resultatene. Utstyret holder en svært høy kvalitet både konstruksjonsmessig og lydmessig, samt har en god programvare som vi lettere kan oppnå riktig resultat med. Utstyret gir også svært mye i forhold til kostnad og har mange gode testresultater bak seg for å støtte opp under dette.

 

 

 

 

 

Montering
Vi har utviklet pakken slik at den skal være lett å montere uten å gå på kompromiss med utstyrets ytelse. Pakken skal ikke komme i konflikt med bilens garantier og den skal ikke belaste eksisterende strømkurser som ikke er dimensjonert for det.

 

 

Plug and Play* 

Pakken leveres med et kabelsett som dekker koblinger relatert til lydsignal. Det må legges separat strømtilkobling fra 12v i bilen. Monteringsanvisning og kabler følger med. 


*Plug & Play kabelsett følger med og gjør at man enkelt for gjort unna de mest kompliserte koblingene på en svært enkel måte. 

 

  

Garanti og inngrep i bilens system

Pakken er i samarbeid med teknisk hos lokal Møller forretning konstruert slik at den har minimalt inngrep i bilens systemer. Den påvirker ikke bilens garantier eller kjøreegenskaper.

 

*Plug & Play krever et annet type kabelsett som forlenger CAN-bus kablene i bilen. Det er et minimalt inngrep, men det finnes tilfeller der oppdatering av original mediaenhet kun kan gjøres ved å fjerne tilkoblingen midlertidig. Dette kan føre til ekstrakostnader ved oppdatering.

 

Skikkelig lyd
I denne pakken følger det med strømkabler som man må montere for at forsterkeren skal kunne operere med mest mulig effekt. Plug & Play uten ekstern strømtilkobling gir en meget begrenset ytelse. For å ikke lage flaskehalser i systemet må de medfølgende strømkablene monteres.

  


Ferdig justert
Vi har tatt jobben med å justere Equalizeren og delefiltere i forsterkeren slik at du slipper. Dette kan fort være den største delen av jobben og for mange vil den være svært komplisert å gjennomføre. Her kan du bare koble opp og skru på lyden – alt er klart.

 

 

Du kan justere om du ønsker
Programvaren er gratis og om du ønsker å endre på lydoppsetett vi har laget så er det fullt mulig. Bare last ned programvaren, koble til en PC så kan du gjøre de endringene du ønsker. 

 

Etterspørsel fra bilbutikker
De fleste pakkene vi har utviklet er laget etter forespørsel og i samarbeid med våre profesjonelle kunder. Vi har vært nøye i å utvikle pakkene etter billeverandørenes retningslinjer slik at du skal føle deg trygg på å sette inn våre løsninger.

 

Innhold

  • Musway M6V3 forsterker (ferdig konfigurert til ID.BUZZ)
  • Gladen RSX065TL  basskasse
  • Plug & Play kabelsett
  • Musway strømkit
  • Monteringsplate til forsterker

   

 

 

Plug & Play lydpakke til Maxus Euniq 6 2022-> med standard lydpakke