2-DIN bilradio

Det er lenge siden en bilradio bare var en bilradio. 2-DIN DAB+ spillerne du finner på dagens ettermarked er mer en multimediaspiller, enn en tradisjonell bilradio. 2-DIN spillere er generelt sett lett gjenkjennbare ved at de er dobbelt så høye som tradisjonelle 1-DIN spillere.

I nyere biler har 2-DIN spillere blitt mer og mer vanlig. Størrelsen gjør at man får bedre brukeropplevelser, mer avanserte funksjoner og større skjerm, uten at det går på bekostning av resten av dashbordet.

2-DIN bilstereo med mange muligheter

 

De fleste bilspillere, enten det er 1-DIN eller 2-DIN, er utstyrt med DAB, DAB+, Bluetooth, AUX og CD. I tillegg kan 2-DIN spillere tilby en rekke tilleggsfunksjoner som touch skjerm, DVD-spiller, egne navigasjonssystemer, og de er som regel kompatible med ryggekamera.

Ønsker du deg enda større skjerm finner du også 2-DIN spillere med flytende skjermer. Slik som denne 10.1 tommers 2-DIN spilleren fra Hardstone.

2-DIN standard bilspiller

 

2-DIN og 1-DIN bilstereoer, eller dobbel-DIN og enkel-DIN, er de to standardiserte bilspillerne på markedet. Det betyr at om du har en 2-DIN spiller i din bil, så kan du bytte ut den med hvilken som helst 2-DIN spiller fra ettermarkedet ved å kjøpe til de nødvendige overgangene.

Hvis du er usikker på om du har en standard 2-DIN bilspiller er det bare å ta frem målebåndet. 2-DIN spillere har dimensjoner på 100mm i høyden og 178mm i bredden. Selv om 2-DIN spillere er standardiserte er de ikke alltid like enkle å installere på egen hånd. Derfor anbefaler vi alle som ikke har gjort det før å ta kontakt med oss, eller få hjelp av noen med peiling på bilradio.

Mangler du noe for å montere eller koble bilspilleren din er det en god sjanse for at vi har tilbehøret eller reservedelene du trenger. Hvis du trenger en spesialtilpasset hovedenhet, kan du ta en titt på utvalget vårt av biltilpassede hovedenheter. Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt eller kom innom. Vi kan hjelpe deg med det aller meste.

Les mer...Vis mindre...

Alpine iLX-705D

DAB+, Bluetooth, Android Auto, Carplay++

Varenr:ILX705D
Alpine iLX-705D DAB+, Bluetooth, Android Auto, Carplay++ Alpine iLX-705D DAB+, Bluetooth, Android Auto, Carplay++ Alpine iLX-705D DAB+, Bluetooth, Android Auto, Carplay++ Alpine iLX-705D DAB+, Bluetooth, Android Auto, Carplay++ Alpine iLX-705D DAB+, Bluetooth, Android Auto, Carplay++ Alpine iLX-705D DAB+, Bluetooth, Android Auto, Carplay++ Alpine iLX-705D DAB+, Bluetooth, Android Auto, Carplay++ Alpine iLX-705D DAB+, Bluetooth, Android Auto, Carplay++ Alpine iLX-705D DAB+, Bluetooth, Android Auto, Carplay++ Alpine iLX-705D DAB+, Bluetooth, Android Auto, Carplay++
13 748,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 6 På lager
Butikk Trondheim: 1
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Alpine iLX-705D, DAB+ ,Trådløs Carplay, Android Auto, Bluetooth

 

 

iLX-705D er etterfølgeren til den svært populære, prisvinnende iLX-702D Digital Media Station. Denne nye generasjonen inkluderer mange forbedringer, som mye høyere skjermoppløsning, trådløs Apple CarPlay, 2 USB-porter, samt en innebygd klasse-D-forsterker og Hi-Res Audio-funksjoner. Hvis du ser etter et høy-ytelses 2DIN-system for bilen din som inkluderer alle de nyeste funksjonene, banebrytende mediekompatibilitet og fantastisk lydkvalitet, er iLX-705D for deg. Nyt trådløs Apple CarPlay og Android Auto (kablet) kompatibilitet, DAB+ digital radio, USB videoavspilling, Hi-Res Audio avspilling, Bluetooth handsfree og lydstrømming og mye mer med denne fantastiske hovedenheten. Ta med eksepsjonelt god lydkvalitet inn i kjøretøyet: Alpine iLX-705D er blant verdens første hovedenheter med innebygd klasse-D-forsterker og har et bredt spekter av profesjonelle lydjusteringsfunksjoner, som digitale X-overs, en parametrisk EQ, digital tidskorrigering og mye mer.

 

 

7-tommers HD WXGA-skjerm
iLX-705D har den beste 7"-skjermen vi noen gang har satt inn i en 2DIN-enhet. Den 7-tommers HD-berøringsskjermen har en oppløsning på 1280 x 720p (WXGA) og har forbløffende livlige farger og kontrast – noe som gjør ikoner, menyer og visuelt innhold enda mer skarpe i dashbordet. Spesielt når du viser liten tekst eller lignende på navigasjonskart, vil du ønske denne høyoppløselige skjermen velkommen.

 

Trådløs Apple CarPlay
iLX-705D "Works with Apple CarPlay" trådløst og lar iPhone-brukere ringe og motta anrop, få tilgang til og skrive tekstmeldinger, spille musikk og få retning på en måte som lar dem holde fokus på veien. Apple CarPlay er tilgjengelig via den kapasitive berøringsskjermen eller mikrofonknappen for å aktivere Siri stemmekontroll. På grunn av WiFi-tilkoblingen kan du ha din iPhone i lommen og trenger ikke å koble den til hele tiden (bortsett fra ved lading).

 

2x USB-porter
Selv om Alpine iLX-705D er uten mekanikk (ingen innebygd CD/DVD-stasjon), har du fortsatt mange underholdningsmuligheter. 2 USB-porter plassert på baksiden av enheten lar deg for eksempel koble til en mobilenhet for lading, mens den andre USB-porten kan brukes til å plugge inn en USB-pinne eller harddisk for å få tilgang til lyd- og videofiler.

 

 

 

Verdens første hovedenhet med innebygd klasse-D-forsterker
iLX-705D er en av verdens første ettermarkedshovedenhet med en innebygd 4x50 watt klasse-D-forsterker – som tillater utmerket, avansert lydgjengivelse med sterkt redusert støy eller faseskift. Hovedfordelen med Klasse-D forsterkerteknologi er dens høye effektivitet på ca. 90 %, sammenlignet med 50 - 70 % av Klasse AB-forsterkere. Nye høyhastighetsvifter med interne varmeavledere holder Alpine Halo 9 kjølig når musikken spilles.

 

Nyt utmerket lydkvalitet
Med en 56-bånds parametrisk EQ i avansert modus, en 2-veis digital delefilter, 6-kanals digital tidskorreksjon og flere Bass Engine SQ og MediaXpander lydjusteringsalternativer, har du utmerkede verktøy til disposisjon for å stille inn din Alpine iLX-705D til perfeksjon. Men Alpine stoppet ikke der, Alpine iLX-705D er Hi-Res Audio-sertifisert og kan dekode og spille av Hi-Res Audio-filer opptil 96kHz / 1.536 kbps fra USB-kilder i ukomprimerte støttede formater som FLAC, WAV og APE.

 

Brede underholdningsalternativer
Den helt nye DAB+ radiotuneren tillater DAB – FM-svitsjing og lar deg nyte sømløst radiomottak uten avbrudd. Støtter utrolig mange USB-formater (MP4, MOV, FLV, MKV), Alpine iLX-705D har mange ekstra underholdningsalternativer, den innebygde Bluetooth-modulen tillater lydstreaming fra telefonen din og HDMI-inngangen muliggjør tilkobling av en ekstern video avspillingsenhet. Du kan selvfølgelig bruke Android Auto med hvilken som helst kompatibel smarttelefon som kjører Android (kablet tilkobling).

 

Data-bussforbindelser for kjøretøy
Hvis bilen din er utstyrt med parkeringssensorer, kan du fortsette å bruke disse praktiske funksjonene med iLX-705D. Alpine tilbyr mange kjøretøydatabussgrensesnitt for å koble din Alpine iLX-705D til kjøretøyets databusssystem. Dette muliggjør kompatibilitet med kjøretøyets kontrollknapper på rattet, visning av klimaanleggsinnstillinger og parkeringssensorvisning.

 

Drive-Assist kameraer
Et ryggekamera er en fin måte å gjøre rygging tryggere på. Kamerabildet kommer automatisk på når du skifter til revers, og avstandsguider som kan justeres for å matche bilstørrelsen din vises på skjermen for å hjelpe deg med å parkere bilen på en trygg måte. Alpine tilbyr et bredt utvalg av front- og bakovervendte kameraer, inkludert multi-view-kameraer med valgbare synsvinkler. Du kan til og med se kameraskjermen og parkeringssensorskjermen samtidig, hvis bilen din støtter det.

 

Ekstern kontrollknapp

Den separat tilgjengelige RUE-BK01-kontrollknappen er faktisk designet for 2022 Halo-serien, men fungerer også med iLX-705D (krever en tilpasset installasjon i midtkonsollen eller dashbordet). Ved å dreie på knappen justeres hovedenhetens volum, mens du trykker på den aktiverer ryggekameraet på skjermen.
Merk: denne kontrollknappen har ingen funksjon hvis trådløs Apple CarPlay er aktiv.

iLX-705D er etterfølgeren til den svært populære, prisvinnende iLX-702D Digital Media Station. Denne nye generasjonen inkluderer mange forbedringer, som mye høyere skjermoppløsning, trådløs Apple CarPlay, 2 USB-porter, samt en innebygd klasse-D-forsterker og Hi-Res Audio-funksjoner.

Produktinformasjon

Android Auto Ja (kablet)
Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
Apple Carplay
  • Ja (kablet)
  • Ja (trådløst)
AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Nei
Effekt maks 4 x 50W
Hi-Volt linjeutganger Ja
Inngang for ryggekamera Ja
IR fjernkontroll Krever ekstra adapter
IR øye for fjernkontroll Ekstrautstyr
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja