Alpine ILX-F905T61 for VW T6.1

Spesialtilpasset VW T6.1 2019->

Varenr:ILXF905T61
Alpine ILX-F905T61 for VW T6.1 Spesialtilpasset VW T6.1 2019-> Alpine ILX-F905T61 for VW T6.1 Spesialtilpasset VW T6.1 2019-> Alpine ILX-F905T61 for VW T6.1 Spesialtilpasset VW T6.1 2019-> Alpine ILX-F905T61 for VW T6.1 Spesialtilpasset VW T6.1 2019-> Alpine ILX-F905T61 for VW T6.1 Spesialtilpasset VW T6.1 2019-> Alpine ILX-F905T61 for VW T6.1 Spesialtilpasset VW T6.1 2019->
17 999,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 2 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Alpine ILX-F905T61 for Volkswagen T6.1 2019->

 


iLX-F905T61 Alpine Halo9 for Volkswagen T6.1 er andre generasjon av Alpines verdensberømte Halo-produktlinje, med en 9-tommers høyoppløselig WXGA-berøringsskjerm og leveres med all nødvendig installasjon deler (som et plug-and-play ledningsnett, CAN-grensesnitt, ramme osv.) for T6.1. Den superslanke skjermen ser ut til å bare sveve over dashbordet og kan justeres på forskjellige måter for den beste posisjonen.

 

Nyt trådløs Apple CarPlay og Android Auto (kablet) kompatibilitet, DAB+ digital radio, USB-videoavspilling, høyoppløselig lydavspilling, Bluetooth handsfree og lydstrømming og mye mer med denne fantastiske hovedenheten. Du kan velge fra et bredt utvalg av nettbaserte navigasjonsapper som Google maps og bruke dem på Alpine-skjermen din gjennom Apple CarPlay og Android Auto eller oppgradere til offline navigasjon med den valgfrie Alpine Navi Stick.

 

Ta med eksepsjonelt god lydkvalitet inn i kjøretøyet: Alpine Halo9 er verdens første hovedenhet med en innebygd klasse-D-forsterker og har et bredt utvalg av profesjonelle lydjusteringsfunksjoner, for eksempel digitale delefilter, en parametrisk EQ, 6 Volt linjeutganger, digital tidskorrigering og mye mer.

 

Den valgfrie Alpine Navi Stick KTX-NS01EU kan kobles til Alpine Digital Media Station via USB. Den gir umiddelbar tilgang til bobilnavigasjonssystemet inkludert HERE sanntids trafikkinformasjon. Den nyeste iGo Primo Nextgen-navigasjonen med HERE-kartdatabasen og park4night parkeringsplassdata guider deg trygt gjennom Europa. Ytterligere informasjon finner du under KTX-NS01EU.

 

Merk:

For kjøretøy med original eCALL: CAN-buss-grensesnitt for å opprettholde eCall-funksjonen når utskifting av OEM-radioen er nødvendig. Spør din forhandler.


Vær oppmerksom på at enkelte av kjøretøymenyene kan gå tapt (f.eks. trafikkskiltgjenkjenning osv.). Noen få andre funksjoner eller innstillinger beholdes, men kan kontrolleres på en annen måte.

 

Er bilen utstyrt med DAB originalt så trenger man en overgang i tillegg. Se tilbehør (EDUN5035) 

 

iLX-F905T61: Laget for Volkswagen T6.1
Alpine Halo-serien har blitt en av verdens mest populære hovedenheter og vunnet mange bransjepriser for sitt enestående konsept og design. Vi fortsatte å forbedre dette vellykkede produktet og gjøre det enda bedre. 2. generasjons XXL-modell - Alpine Halo9, har en høyoppløselig skjerm, trådløs Apple CarPlay, to USB-porter, ytterligere forbedret lydkvalitet og innstillingsmuligheter og mange flere innovasjoner og forbedringer og er nå tilgjengelig som et komplett sett for Volkswagen T6.1. iLX-F905T61 inkluderer alle nødvendige installasjonsdeler og grensesnitt for fullt integrering i kjøretøyets system.

 

9-tommers WXGA HD-skjerm
Den superstore 9-tommers WXGA-berøringsskjermen har en oppløsning på 1280 x 720p og inkluderer over 2,7 millioner pikselelementer – noe som gjør ikoner, menyer og visuelt innhold ekstremt skarpt og levende i dashbordet. Skjermen er festet til et justerbart feste koblet til kjøretøyets radiodokkingstasjon.

 

Trådløs Apple CarPlay
iLX-F905T61 "Works with Apple CarPlay" trådløst og lar iPhone-brukere ringe og motta anrop, få tilgang til og skrive tekstmeldinger, spille musikk og få retning på en måte som lar dem holde fokus på veien. Apple CarPlay er tilgjengelig via den kapasitive berøringsskjermen eller mikrofonknappen for å aktivere Siri stemmekontroll. På grunn av WiFi-tilkoblingen kan du ha din iPhone i lommen og trenger ikke å koble den til hele tiden (bortsett fra ved lading).

 

Rattfjernkontroll
I motsetning til andre produsenter, er Alpine-systemet fullt kompatibelt med Volkswagen T6.1s rattkontrollknapper, inkludert telefon godta og avslå knapper med SIRI og OK Google-støtte.

 

Brede underholdnings- og nettnavigasjonsalternativer
Den helt nye DAB/radiotuneren tillater DAB – FM-svitsjing og lar deg nyte sømløst radiomottak uten avbrudd. Deretter de økte USB-videoavspillingsformatene (MP4, MOV, FLV, MKV), Alpine Halo9 har mange ekstra underholdningsalternativer: den innebygde Bluetooth-modulen tillater lydstreaming fra telefonen og HDMI-inngangen muliggjør tilkobling av en ekstern videoavspilling enhet. Du kan selvfølgelig bruke Android Auto med hvilken som helst kompatibel smarttelefon som kjører Android (kablet tilkobling).

 

Verdens første hovedenhet med innebygd klasse-D-forsterker
iLX-F905T61 er verdens første ettermarkedshodeenhet med en innebygd 4x 50 watt klasse-D-forsterker – som tillater utmerket, avansert lydgjengivelse med sterkt redusert støy eller faseskift. Den viktigste fordelen med Klasse-D forsterkerteknologi er dens høye effektivitet på ca. 90 %, sammenlignet med 50 - 70 % av Klasse AB-forsterkere. Nye høyhastighetsvifter med interne kjøleribber holder Alpine Halo9 kjølig – og musikken som spilles.

 

Nyt utmerket lydkvalitet
Med en 56-bånds parametrisk EQ i avansert modus, en 2-veis digital X-over, 6-kanals digital tidskorreksjon og flere Bass Engine SQ og MediaXpander lydjusteringsalternativer, har du utmerkede verktøy til disposisjon for å stille inn din Alpine Halo9 og det vedlagte forsterkeren / høyttalersystemet til perfeksjon. Men vi stoppet ikke der: Alpine Halo9 er Hi-Res Audio-sertifisert og kan dekode og spille av Hi-Res Audio-filer opp til 96kHz / 1.536 kbps fra USB-kilder i ukomprimerte støttede formater som FLAC, WAV og APE.

 

Fritt justerbar visningsvinkel
Du kan justere iLX-F905T61s visningsvinkel fra +45 grader til -20 grader for å matche et bredt spekter av dashbordvinkler. Du kan fritt justere visningsvinkelen når som helst for å oppnå best mulig synlighet og unngå sollys.

 

Justerbar skjermhøyde og avstand
Displayhøyden kan justeres +/- 3 cm fra midtposisjonen. Dette tillater fullt stående eller hengende skjermkonfigurasjoner samt alt i mellom. Du kan også justere avstanden fra skjermen til dashbordet ditt i et område på 20 mm. Etter at skjermhøyden og avstanden til dashbordet er valgt, låses alt på plass for å være veldig solid.

 

Kjørehjelpekameraer
Et ryggekamera er en fin måte å gjøre rygging tryggere på. Kamerabildet kommer automatisk på når du skifter til revers, og avstandsguider som kan justeres for å matche bilstørrelsen din vises på skjermen for å hjelpe deg med å parkere bilen på en trygg måte. Alpine tilbyr et bredt utvalg av front- og bakovervendte kameraer, inkludert multi-view-kameraer med valgbare synsvinkler. Du kan til og med se kameraskjermen og parkeringssensorskjermen samtidig, hvis din T6.1 støtter det.

 

Inkluderer alle nødvendige installasjonsdeler
iLX-F905T61 inkluderer en tilpasset ramme, installasjonsbraketter, ledningsnett med CAN-grensesnitt og en antenneadapter. CAN-grensesnittet beholder bruken av rattets fjernkontrollknapper og kjøretøyinnstillinger.

 

Støtte for multifunksjonsskjerm (MFD).
iLX-F905T61 støtter Multi-Function Display (MFD) i instrumentgruppen. Når den er koblet til en Alpine Head Unit, vil MFD vise radiostasjonsnavn, sangtitler og artistinformasjon, oppringernavn og annen nyttig informasjon.

 

Biloppsettmeny, visning og kontroll
Nøkkelpunktet når du fjerner en fabrikkradio er å sikre at kjøretøyoppsettmenyen fortsatt er tilgjengelig. Alpine gjør det veldig enkelt og praktisk: alle innstillinger kan enkelt vises og berøringskontrolleres i innstillingsdelen av Alpine Head Unit.

 

Kompatibel med originalt VW ryggekamera og parkeringssensorer
Hvis din T6.1 er utstyrt med originale parkeringssensorer, kan du fortsette å bruke denne praktiske funksjonen når du oppgraderer til et Alpine Halo-system. Parkeringssensorsystemet er koblet til Alpine-skjermen, og viser en praktisk avstandsvisning. Hvis du allerede har et originalt ryggekamera, vil dette også være fullt integrert i Alpine-systemet.

 

Kompatibel med original VW mikrofon
iLX-F905T61 er kompatibel med din originale Volkswagen håndfri mikrofon. Dette gjør installasjonen raskere og renere, siden ingen ekstra mikrofon må installeres.

 

TIDAL Hi-Res Audio App
Med den integrerte TIDAL-appen kan du få tilgang til High-Res Audio-streamingopplevelsen med TIDAL, og nyte katalogen med over 90 millioner sanger og 450 000 videoer. TIDAL HiFi og HiFi Plus-medlemmer får tapsfri lyd og høykvalitets musikkalternativer for overlegen lydkvalitet som hever musikkopplevelsen. TIDAL Masters, levert i samarbeid med Master Quality Authenticated (MQA), lar HiFi Plus-medlemmer lytte til musikk nøyaktig slik artisten hadde tenkt at sporet skulle høres ut. Med tusenvis av ekspertutvalgte spillelister vil kunder kunne lytte til alle sjangere og oppdage nye artister via TIDAL Rising.

 

Oppgrader systemet ditt med Alpine Navi Stick
KTX-NS01EU Alpine Navi Stick kobles sømløst til iLX-F905T61 for umiddelbar tilgang til banebrytende navigasjon med direkte trafikkinformasjon. Bare plugg Navi Stick inn i USB-porten på din Alpine Halo-enhet for å bruke den nyeste iGo Primo nextgen-navigasjonen med HERE-kartdatabasen for hele Europa. Koble din Alpine Navi Stick til en mobil hotspot eller smarttelefonen din for å få direkte trafikkinformasjon. Dette vil gi deg enkle fargeindikasjoner på trafikkflyten rundt deg, slik at du enkelt kan unngå trafikkerte veier. Alpine Navi Stick anbefales spesielt for bobilførere, siden den også inkluderer hele park4night campingplassdatabasen.

Alpine ILX-F905T61 for VW T6.1 2019->

Produktinformasjon

Inngang for ryggekamera Ja


48196