Alpine UTE-204DAB

DAB+/FM, 3 linje ut, BT, USB, AUX ++

Varenr:UTE204DAB
Alpine UTE-204DAB DAB+/FM, 3 linje ut, BT, USB, AUX ++ Alpine UTE-204DAB DAB+/FM, 3 linje ut, BT, USB, AUX ++
2 498,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 20+ På lager
Butikk Trondheim: 2

Alpine UTE-204DAB Mediespiller med DAB+, Blåtann, USB og AUX


UTE-204DAB er en digital mediespiller med avanserte lydinnstillinger som 3-veis aktivt delefilter, profesjonell equalizer og digital, et perfekt valg for lydinteresserte entusiaster som har digitalisert CD samlingen sin og setter lydkvaliteten i høysetet. For uten DAB tuner og avansert Bluetooth med HF og musikkstrømming, har UTE-204DAB også tilkobling for USB og 3,5mm AUX i front.
Kraftig innebygget forsterker på 4x 50Watt og 3 linjeutganger til de som ønsker å bygge ut med eksterne forsterkere.

DAB+ tuner for perfekt radiolyd
Nå kan du nyte radio med utmerket digital lydkvalitet. Innebygget DAB, DAB + og DMB-mottakere bruker den nyeste tuning teknologi for å levere konsistent klar lyd uansett hvor du kjører. I områder der DAB ikke er tilgjengelig, vil enheten automatisk skifte mellom RDS og DAB, for kontinuerlig høykvalitets mottak. Den tilbyr Service Following og en aktiv DAB antenne.

BASS ENGINE SQ
Den sentralt plasserte BASS knappen tar deg direkte til avanserte bassjusterings funksjoner. Du kan velge mellom en av seks nivåer, hvert nivå vil automatisk justere frekvens avrundning, Q faktor og bass nivå for optimal lydkvalitet og tonal balanse

Teknologi og innstillinger for konkurranse lyd
Den har det beste innen komponenter og teknologi. Med BassEngine Pro med mulighet for tidskorrigering, 3-Bands Parametric EQ, Forhåndsinnstilte EQ innstillinger, 3-veis delefilter, og hele tre stk 2 volts linjeutganger ligger alt til rette for en makalaus lydopplevelse.

Innebygget blåtann med mange fordeler
UTE-204DAB har innebygget blåtann. Få gleden av hands-free samt en rekke kjekke funksjoner til telefonen. Dette inkluderer muligheten til å bytte mellom innkommende telefonsamtaler, telefonbok med automatisk oppdatering og ABC søk, samt lettere kontroll av musikksøk og avspillingsfunksjoner. Når en iPhone er tilkoblet til USB inngangen for første gang, vil enheten automatisk starte blåtann oppsett.

En verden full av farger
Med variabel belysning er du ikke lenger begrenset til noen få farger. Du kan nå faktisk søke gjennom mer enn 150.000 farger og velge den fargetonen som passer deg og ditt dashbord perfekt. Og om ikke det var nok, så kan du velge individuelle farger på knapper og display.
Mediespiller med DAB+, Blåtann, USB og AUX

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
AUX inngang Ja
Bluetooth Ja
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
IR fjernkontroll Kjøpes separat
IR øye for fjernkontroll Ja
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja


31606