Audison APBX 8 AS2 Prima aktiv subwoofer

8" i kasse,250W RMS

Varenr:APBX8AS2
Audison APBX 8 AS2 Prima aktiv subwoofer 8" i kasse,250W RMS Audison APBX 8 AS2 Prima aktiv subwoofer 8" i kasse,250W RMS
3 990,-Kampanjepris
5 795,-Ordinær pris
Ink.mva.
-+
Nettlager: 15 På lager
Butikk Trondheim: 11
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Aktiv subwoofer med 8" element - i Prima-serien.

Audison Prima-serien er designet for å møte interessen til lydentusiaster som setter pris på god lyd som er perfekt integrert i bilens OEM system - og ikke minst holde det viktigste kravet innen OEM integrasjon; plass.

Prima APBX 8 AS2 aktiv subwoofer med 8" element inneholder en dedikert høy-ytelses forsterkermodul på 250W RMS. Kassen deler alle teknologiene fra de passive kassene - som 2S2 (2 Sides / 2 Sounds) designet, plug and play terminalene, og den ultrakompakte størrelsen.

Forsterkermodulen er utviklet med "he-li"-teknologi (high efficiency / low impedance) som takket være fraværet av en DC-DC voltbooster når en effektivitet på imponerende 90% - veldig nært den teoretiske grensen for klasse-D forsterkere.
Å fjerne DC-DC boosteren var mulig takket være utviklingen av nye doble spoler, som har arvet den grunnleggende teknologien fra Prima subwooferne - men skiller seg ut på den ultralave impedansen.

Butterworth lavpass delefilteret på 12dB/Oktav med variabel delefrekvens (50 - 200 Hz) kan forbikobles når den brukes med en AP bit prosessor med linjeutganger dedikert til subwoofer.
Den justerbare bass boost kontrollen (0 - 6 dB) på 45Hz tillater brukeren å tilpasse responsen på den lavere delen av skalaen.

Høy-nivå inngangene gjør det lettere å integrere med OEM radioen, og RCA inngangene er dedikert for tilkobling med ettermarkedsradioer. 
Basskassen har automatisk slå på/av funksjon og kan konfigureres til å styres av kildens styresignal, voltvariasjon på høy-nivå inngangen, eller av lydsignal på begge inngangene. Fase-justering (0-180°) kompletterer utstyret.

Subwooferen har trykk-terminaler for hurtig og enkel tilkobling.

Kabelsett er ikke inkludert i produktet. Vi har plukket ut et kabelsett som er godt egnet til denne subwooferen - se tilbehør.

Fysiske dimensjoner: 386 x 158 x 298 mm

Aktiv subwoofer med 8" element. 250W RMS. Prima-serien.

Produktinformasjon

Effekt (maks) 500W
Effekt (RMS) 250W
Høy-nivå inngang Ja
Kabelsett inkludert Nei
Type subwoofer Kasse med 8" element
Vekt 6,3 kg


2318