Audison SR1.500 monoforsterker

1000W i 2 Ohm

Varenr:SR1500
Audison SR1.500 monoforsterker 1000W i 2 Ohm Audison SR1.500 monoforsterker 1000W i 2 Ohm
5 195,-
-+
Nettlager: 20+ på lager

Monoforsterker i Audison's SR-serie. 1000W RMS

HØY EFFEKT I EN KOMPAKT PAKKE
Audison er stolt av å presentere den renoverte SR 1.500 (500W @ 4O) som ble introdusert i 1988 og har blitt kontinuerlig oppdatert med den beste teknologien som er tilgjengelig.

 

Audison_ADT


Audison's designteam, med hovedkontor i Potenza Picena (Italia), brukte lang tid på å planlegge og perfeksjonere den nye SR-linjen for å få utnyttet de siste teknologiene som dagens forsterkere er utstyrt med. Etter utallige lytteprøver i en dobbel blind test på et betydelig utvalg av profesjonelle produkter, bestemte FoU-teamet å ta i bruk en ny D-klasse teknologi kalt ADT (Audison D-Class Technology) for hele serien, noe som gjorde det mulig å redusere størrelsen på forsterkerne betraktelig, og bevare lydopplevelsen som kjennetegner et hvert Audison-produkt.

KANTLØST DESIGN
Når det gjelder elektronikkdesignet, har Audison style center tatt seg av alle estetiske og funksjonelle detaljer, og oppnådd en kompakt forsterker laget av aluminium med avrundede hjørner som letter installasjonen av produktet i trange rom. Takket være den store kjøleribben på de to kortsidene av forsterkerne, er det ikke nødvendig med interne kjølevifter, som ofte er årsak til støy og støvansamling.

EGET JUSTERINGSPANEL PÅ TOPPEN FOR FULL KONTROLL
I tradisjon tro bekrefter SR-forsterkere deres kall for allsidighet ved å inkludere et komplett delefilter på alle modeller, egnet for alle typer lydsystemkonfigurasjoner. Kontrollene, beskyttet av et aluminiumspanel av satinfinish, er plassert på det øvre panelet til forsterkeren, for lett tilgang ovenfra, selv etter at produktet er installert. Når systemet inkluderer en Audison-bit prosessor, kan filteret overstyres.

Audison_USS

 

Takket være integrasjonen av Audison USS-teknologi (Universal Speakers Simulator) i høynivåinngangene, kan SR-forsterkerne også kobles passende til OEM-radioer med funksjonen "speaker load detection" som overvåker tilstedeværelsen av en lav impedansbelastning til aktiver lydutganger.

UBEGRENSET TILKOBLINGSMULIGHETER
Alle modeller er utstyrt med høy-nivå innganger for tilkobling til originalradioens høyttalerkabler (høynivå) og RCA (signalnivå) for ettermarkedet. Når høynivåinngangen brukes, kan ART-funksjonen (Automatic Remote Turn-On / Off) aktiveres for å aktivere forsterkerne samtidig som radioen slås på.

I tillegg er forsterkeren utstyrt med en ekstern IN / OUT-plugg for å tillate kontroll av flere forsterkere ved behov.

 

SR 1.500, SR 4.300 og 4.500-modellene gjenskaper PRE-OUT-signalet ved å bruke Speaker-IN-inngangen slik at du kan utvide med flere forsterkere selv om radioen i bilen kun har høyttalerutganger. 

 

Hvordan koble subwoofere mot denne forsterkeren:

Dette er en forsterker som yter mest i 1 Ohm. Det er derfor anbefalt å benytte et subwoofer-oppsett i 1 Ohm for å oppnå maksimalt utbytte av forsterkeren. Ved bruk av èn subwoofer anbefales en dobbel 2 Ohms bass. I parallellkobling gir det 1 Ohm (se skjema 1).
Ønskes det å bruke to subwoofere anbefales 2 stk dobbel 4 Ohms subwoofere i parallellkobling (se skjema 2).
Det er også mulig å koble 2 stk singel 4 Ohms subwoofere (se skjema 3). Pass her på at man tar hensyn til at forsterkeren gir mindre effekt i 2 Ohm.
Monoforsterker, høyeffektiv mini forsterker. 1000W i 2 Ohm

Produktinformasjon

Bassremote Kjøpes separat
Effekt RMS, 1 Ohm 1000W
Effekt RMS, 2 Ohm 800W
Effekt RMS, 4 Ohm 500W
Frekvensområde 10 Hz - 500 Hz
Høynivå-inngang Ja
Laveste Ohm 1 Ohm
Lavpassfilter 50 Hz - 250 Hz


36449