Audison SR4.500 4-kanals forsterker

4x220W i 2 Ohm

Varenr:SR4500
Audison SR4.500 4-kanals forsterker 4x220W i 2 Ohm Audison SR4.500 4-kanals forsterker 4x220W i 2 Ohm Audison SR4.500 4-kanals forsterker 4x220W i 2 Ohm
4 895,-
Ink.mva.
-+
Fjernlager: 20+ på lager
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

4-kanals forsterker i Audison's SR-serie. 4x220W RMS

HØY EFFEKT I EN KOMPAKT PAKKE
Audison er stolt av å presentere den renoverte SR 4.500 (125 W x 4 @ 4O) som ble introdusert i 1988 og har blitt kontinuerlig oppdatert med den beste teknologien som er tilgjengelig.

 

Audison_ADT


Audison's designteam, med hovedkontor i Potenza Picena (Italia), brukte lang tid på å planlegge og perfeksjonere den nye SR-linjen for å få utnyttet de siste teknologiene som dagens forsterkere er utstyrt med. Etter utallige lytteprøver i en dobbel blind test på et betydelig utvalg av profesjonelle produkter, bestemte FoU-teamet å ta i bruk en ny D-klasse teknologi kalt ADT (Audison D-Class Technology) for hele serien, noe som gjorde det mulig å redusere størrelsen på forsterkerne betraktelig, og bevare lydopplevelsen som kjennetegner et hvert Audison-produkt.

KANTLØST DESIGN
Når det gjelder elektronikkdesignet, har Audison style center tatt seg av alle estetiske og funksjonelle detaljer, og oppnådd en kompakt forsterker laget av aluminium med avrundede hjørner som letter installasjonen av produktet i trange rom. Takket være den store kjøleribben på de to kortsidene av forsterkerne, er det ikke nødvendig med interne kjølevifter, som ofte er årsak til støy og støvansamling.

EGET JUSTERINGSPANEL PÅ TOPPEN FOR FULL KONTROLL
I tradisjon tro bekrefter SR-forsterkere deres kall for allsidighet ved å inkludere et komplett delefilter på alle modeller, egnet for alle typer lydsystemkonfigurasjoner. Kontrollene, beskyttet av et aluminiumspanel av satinfinish, er plassert på det øvre panelet til forsterkeren, for lett tilgang ovenfra, selv etter at produktet er installert. Når systemet inkluderer en Audison-bit prosessor, kan filteret overstyres.

Audison_USS

 

Takket være integrasjonen av Audison USS-teknologi (Universal Speakers Simulator) i høynivåinngangene, kan SR-forsterkerne også kobles passende til OEM-radioer med funksjonen "speaker load detection" som overvåker tilstedeværelsen av en lav impedansbelastning til aktiver lydutganger.

UBEGRENSET TILKOBLINGSMULIGHETER
Alle modeller er utstyrt med høy-nivå innganger for tilkobling til originalradioens høyttalerkabler (høynivå) og RCA (signalnivå) for ettermarkedet. Når høynivåinngangen brukes, kan ART-funksjonen (Automatic Remote Turn-On / Off) aktiveres for å aktivere forsterkerne samtidig som radioen slås på.

I tillegg er forsterkeren utstyrt med en ekstern IN / OUT-plugg for å tillate kontroll av flere forsterkere ved behov.

 

SR 1.500, SR 4.300 og 4.500-modellene gjenskaper PRE-OUT-signalet ved å bruke Speaker-IN-inngangen slik at du kan utvide med flere forsterkere selv om radioen i bilen kun har høyttalerutganger. 

 

Hvordan koble høyttalere eller subwoofer mot denne forsterkeren:

Dette er en forsterker med fire utgangskanaler. Denne kan kobles til to høyttalerpar (se skjema 1), eller ett høyttalerpar og en subwoofer (se skjema 2).
Høyttalertilkobling vises i skjema med 4 Ohm, men vil gjelde det samme ved bruk av 2 Ohms høyttalere.
Dersom man ønsker å bruke en 4-kanals forsterker til bruk med subwoofer benyttes en brokobling (skjema 2) på to av kanalene. Her anbefales 4 Ohms subwoofer. Det skal ikke kobles 2 Ohms subwoofer på annet enn 1 Ohms kompatible 4-kanals forsterkere.

 
4-kanals høyeffektiv mini forsterker. 4x220W i 2 Ohm

Produktinformasjon

Effekt RMS 2 Ohm 4 x 220W
Effekt RMS 4 Ohm 4 x 130W
Effekt RMS brokoblet 4 Ohm 2 x 450W
Frekvensområde 10 Hz - 35.000 Hz
Høynivå inngang (High Level) Ja
Inkludert bassremote Nei
Innebygget delefilter Ja
Pass-through utgang (RCA ut) Ja


36443