Ground Zero basspakke

2x10", forsterker

Varenr:GZRENPK1
Ground Zero basspakke 2x10", forsterker
3 515,-
Nettlager: 4 på lager
Butikk Trondheim: 4

Tilpass

Renegade 2x10" basskasse med Ground Zero forsterker


Denne rimelige men knallgode pakken er satt opp med utgangspunkt i den svært populære Renegade 2x10" kassen RXV1002. Kassen er kompakt, men gir tøff lyd og yter 500W RMS. RXV1002 er utstyrt med bassport (slisseport) på toppen, og har en følsomhet på 92 dB (1W/1m). De fysiske dimensjonene er 645 x 330 x 320/250 mm.
Renegade er et merke Bilradiospesialisten AS er alene om i Norge.

Til denne kassen kan du velge mellom to forskjellige Ground Zero forsterkere slik at man kan plukke ut den som passer best til budsjettet. Grunnpakken inneholder GZIA 2130HPX-II. Dette er en to-kanals forsterker som brokobles for å få maksimal effekt i 4 Ohm.
Dersom man ønsker å få maksimalt utav kassen kan man oppgradere til GZIA 2235HPX-II.
Begge forsterkerne tilhører bestselgerserien Iridium, som er inngangssteget i Ground Zero's lineup. De er stilig bygget i sort børstet aluminium med inngravert Ground Zero logo på toppen. De er er også utstyrt med høynivå (høyttaler-) innganger slik at de kan kobles til enhver bilradio selv om de ikke er utstyrt med linjeutganger.

Vi har inkludert 2 meter høyttalerkabel i pakken.

Kabler ellers er ikke med i grunnoppsettet men ved hjelp av konfiguratoren kan du legge til kabelsett dersom du ønsker det.

Hvordan koble høyttalere eller subwoofer mot denne forsterkeren:

Dette er en forsterker med to utgangskanaler. Denne kan kobles til et høyttalerpar (se skjema 1), eller subwoofer (se skjema 2).
Høyttalertilkobling vises i skjema med 4 Ohm, men vil gjelde det samme ved bruk av 2 Ohms høyttalere.
Dersom man ønsker å bruke en 2-kanals forsterker til bruk med subwoofer benyttes en brokobling (skjema 2). Her anbefales 4 Ohms subwoofer. Det skal ikke kobles 2 Ohms subwoofer på annet enn 1 Ohms kompatible 2-kanals forsterkere.
Benytter man en brokobling for subwoofer kan det ikke tilkobles vanlige høyttalere i tillegg - da trenger man i stedet en 4-kanals forsterker.
Pakke med 2x10" Renegade portet basskasse, og Ground Zero forsterker.


9425