Ground Zero SPL basspakke

12" sub i kasse, forsterker, kabelsett

Varenr:GZPAKKE1
Ground Zero SPL basspakke 12" sub i kasse, forsterker, kabelsett
6 300,-
Ink.mva.
Nettlager: 20+ På lager
Butikk Trondheim: 1
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Tilpass

Kraftig 12" subwoofer komplett i kasse kombinert med 1050W RMS forsterker og 20mm2 kabelsett.

 

Iridium er inngangssteget til Ground Zero's lineup. Denne serien tilbyr mange viktige egenskaper og en imponerende ytelse.
Iridium-serien inneholder et variert utvalg av rimelige forsterkere, høyttalere og subwoofere - spesielt designet for daglig bruk.

I denne pakken har vi kombinert monoforsterkeren GZIA 1.1150D med den populære basskassen GZIB 12SPL, samt et 20mm2 kabelsett.

GZIA 1.1150D er en 1050W RMS klasse-D monoforsterker. Den er bygget med sort anodisert kjøleribber, sort plexiglassplate med Ground Zero logo.
For å gjøre oppkobling i biler med originalradio (uten linjeutganger) har GZIA 1.1150D høyttalersignal-innganger (høy-nivå innganger) med auto-påslag funksjon.

Basskassen GZIB 12SPL består av en Ground Zero GZIW 12XSPL-D2 i en portet basskasse (slisseport) med skrå bakvegg. Kassen er bygget i solid MDF og har et volum på 45 liter. Den har en anbefalt forsterkereffekt på 600W - 1000W RMS og har doble 2 Ohms spoler. I kombinasjon med forsterkeren i pakken parallellkobler man spolene og får 1 Ohms last på forsterker.

Subwooferen er utstyrt med dobbel Polycot-spider og gummioppheng med lang slaglengde og en resonansfri stålkurv. 

GZIW 12XSPL-D2 er KLIPPEL-optimalisert

For å komplettere pakken har vi lagt inn et 20mm2 kabelsett bestående av strøm- og jordkabel, trippelskjermet RCA kabel, sikringsholder med sikring og diverse koblingsmateriell. Dersom du har kabler fra før kan kabelsettet velges bort i konfiguratoren.Hvordan koble subwoofer mot forsterker

Dette er en dobbelspole 2 Ohm subwoofer. I dette oppsettet kobles den i parallellkobling mot forsterker og gir 1 Ohms last.
Kraftig 12" subwoofer komplett i kasse kombinert med 1050W RMS forsterker og 20mm2 kabelsett.