1DIN bilradio

1-DIN spiller er den tradisjonelle bilspilleren de fleste av oss tenker på når vi hører bilradio. Nå til dags finner du en rekke ulike 1-DIN spillere med forskjellige funksjoner. De aller fleste kommer med både CD, DAB+, Bluetooth, USB og AUX, så her er det bare å velge spilleren som passer for deg. De vanligste 1-DIN spillerne er avlange og smale slik som de gamle tradisjonelle bilradioene, og har dimensjoner på 180x50mm.

Blaupunkt Bremen SQR46 DAB

Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD

Varenr:BREMENSQR46
Blaupunkt Bremen SQR46 DAB Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD Blaupunkt Bremen SQR46 DAB Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD Blaupunkt Bremen SQR46 DAB Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD Blaupunkt Bremen SQR46 DAB Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD Blaupunkt Bremen SQR46 DAB Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD Blaupunkt Bremen SQR46 DAB Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD Blaupunkt Bremen SQR46 DAB Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD
6 590,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 3 På lager
Butikk Trondheim: 3
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

En legende er kommet tilbake!
Utstyrt med USB, Bluetooth, SD, AUX, men laget for å se ut som den gamle Blaupunkt Bremen kassettspilleren fra 80-tallet.

Blaupunkt Bremen SQR46 DAB er en ekte retroradio, designet for å se mest mulig lik den originale Bremen SQR46 fra 80-tallet.
I tillegg til å ha et stilig retro-design som vil passe svært mange eldre bilmodeller er spilleren utstyrt med alt det man forventer av en moderne hovedenhet. SQR46 DAB har innebygget DAB+ mottaker og Bluetooth (både handsfree og streaming). Bak "kassettlokket" finner man SD-kort leser, samt USB og AUX tilkoblinger. Når dekselet lukkes vil det knapt være synlig at dette er en moderne 2019-radio.
Det er i tillegg en USB-tilkobling på baksiden, hvor man f.eks. kan trekke frem en kabel til hanskerom eller lignende.

Bremen SQR46 DAB har 4x50W MOSFET forsterker, samt 3 hi-volt linjeutganger for eksterne forsterkere.

For å passe best mulig mot flere typer biler er Bremen SQR46 DAB utstyrt med "Vario Color", som innbefatter variabelt fargevalg for både display og knapper.
Den har også permanent minne-funksjon, kort innbyggingsdybde (short-body).

Blaupunkt Bremen SQR46 DAB har støtte for originalt multifunksjonsratt. Programmerbart kun mot analoge systemer. 
 

Hva følger med i pakken?

Det følger med både  IR fjernkontroll, DAB+ vindusantenne og ekstern BT mikrofon sammen med radioen.DAB+ radio i retrostil. Utstyrt med USB, Bluetooth, SD, AUX, men laget for å se ut som den gamle Blaupunkt Bremen kassettspilleren fra 80-tallet.

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
AUX inngang Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
Hi-Volt linjeutganger Ja
IR fjernkontroll Inkludert
IR øye for fjernkontroll Ja
Langtidsminne Ja
Service Following Ja
Shortbody Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja