1DIN bilradio

1-DIN spiller er den tradisjonelle bilspilleren de fleste av oss tenker på når vi hører bilradio. Nå til dags finner du en rekke ulike 1-DIN spillere med forskjellige funksjoner. De aller fleste kommer med både CD, DAB+, Bluetooth, USB og AUX, så her er det bare å velge spilleren som passer for deg. De vanligste 1-DIN spillerne er avlange og smale slik som de gamle tradisjonelle bilradioene, og har dimensjoner på 180x50mm.

Blaupunkt Frankfurt RCM 82 DAB

Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD

Varenr:FRANKFURTRCM82DAB
Blaupunkt Frankfurt RCM 82 DAB Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD Blaupunkt Frankfurt RCM 82 DAB Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD Blaupunkt Frankfurt RCM 82 DAB Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD Blaupunkt Frankfurt RCM 82 DAB Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD Blaupunkt Frankfurt RCM 82 DAB Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD Blaupunkt Frankfurt RCM 82 DAB Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD Blaupunkt Frankfurt RCM 82 DAB Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD Blaupunkt Frankfurt RCM 82 DAB Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD
6 590,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 1 På lager
Butikk Trondheim: 1
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Den klassiske bilradioen fra 90-tallet er tilbake!


Utstyrt med DAB+, USB, Bluetooth, SD, AUX, men laget for å se ut som den gamle Blaupunkt Frankfurt kassettspilleren fra 90-tallet.

 

Den relanserte kultbilradioen Frankfurt RCM 82 DAB med mange nye funksjoner! I løpet av årene har noen modeller blitt ekte kultobjekter. Nå presenterer Blaupunkt den nye tolkningen av den populære 1-DIN bilradioen og kombinerer de unike salgsargumentene til 90-tallsmodellen med nye teknologier og funksjoner. Resultatet er Blaupunkt Frankfurt RCM 82 DAB.

 

Betjeningskonsept, enkle design og krystallklare mottak bidro betydelig til populariteten til den originale Frankfurt RCM 82. I den nye utgaven har de tatt i bruk stylingen til den originale modellen, men samtidig gitt radioen en moderne Vario Color belysning for tastene og displayet. Takket være Blaupunkt Codem IV FM RDS og DAB+ tuner, er førsteklasses mottak også en styrke ved den nye youngtimer bilradioen. Nytt er de mange tilkoblingsmulighetene inkludert to USB-porter, en Aux-tilkobling og et microSD-spor.


Lydstrømming via Bluetooth er heller ikke en fremtidsdrøm for den tilbakevendende legenden. Dessuten bærer radioen "Made for iPhone/iPod"-etiketten og sikrer passende kompatibilitet. Lydkildene kan alle velges direkte via knapper, og mange andre innstillinger kan også nås direkte ved å trykke på en knapp.

 

Ytterligere funksjoner finner du i den tydelige menyen, som presenteres på tysk eller engelsk. Alle innstillinger lagres permanent selv om batteriet er frakoblet. Det betyr at entertaineren fra 90-tallet har kommet inn i  nåtiden. Den nye "Frankfurt RCM 82 DAB" har en kort installasjonsdybde noe som gjør den ideell for biler hvor det er trangt. Men det er ikke bare selve bilradioen som tar brukeren med på en reise gjennom tiden; emballasjen til enheten har også blitt forseggjort designet og modellert etter originalen.

 

Den originale enheten ble ofte installert i VW Golf III, Ford Escort, BMW E30/E34/E36, Opel Kadett, MB W124/R129/W140, Porsche 911/944/928 og mange flere på 90-tallet. Nå kommer den tilbake som Frankfurt RCM 82 DAB i gammel drakt, men med den nyeste teknologien. Og med "Variocolour" (4.096 farger) kan de opplyste knappene og displayet tilpasses perfekt til fargen på bilmodellen for et sammenhengende helhetsbilde.

 

 

 

 

SPESIFIKASJONER:

Radio:
High-End CODEM IV World-tuner
FM, AM, DAB, DAB+ tuner med radiotekst/DLS
Trafikkfunksjon
Service Following
Introscan forhåndsinnstillinger og bånd

Media:
USB (2x)
microSD med MP2, MP3, WMA, FLAC, M4A (AAC), APE, WAV-støtte
Analog lydinngang på fronten (AUX-IN)
Apple iPod-støtte

Bluetooth:
Telefoni via intern eller ekstern mikrofon
Lydstrømming med sporinfo
Lydmiksalternativ for mobilnavigering
Stemmeassistentstøtte (f.eks. Siri, Google, Alexa)
Slå på automatisk når det er et innkommende anrop (vekke ved anrop)
To telefoner kan kobles til samtidig (Twin Connect)
Telefonbok tilgang

Lyd:
Digital signalbehandling (DSP)
2x14-bånds equalizer (fremre og bakre kanal justerbar separat)
Forhåndsinnstillinger for lyd
Loudness
Foran/bak + subwoofer linjeutgang (3 par)
4x50 watt

Generelt:
Justerbar belysningsfarge på knapper og display (Vario Colour, 4096 farger)
2-linjers display
Lysstyrkekontroll av display og taster (DIM-funksjon)
Permanent minne
Shortbody (lav installasjonsdybde)
Alternativ for IR-fjernkontroll, RC-10-kompatibel
Støtte for fjernkontroll på rattet (Programmerbart kun mot analoge systemer)

DAB+ radio i retrostil. Utstyrt med DAB+, USB, Bluetooth, SD, AUX, men laget for å se ut som den gamle Blaupunkt Frankfurt kassettspilleren fra 90-tallet.

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
AUX inngang Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
Hi-Volt linjeutganger Ja
IR fjernkontroll Kjøpes separat
IR øye for fjernkontroll Ja
Langtidsminne Ja
Service Following Ja
Shortbody Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja


39317