1DIN bilradio

1-DIN spiller er den tradisjonelle bilspilleren de fleste av oss tenker på når vi hører bilradio. Nå til dags finner du en rekke ulike 1-DIN spillere med forskjellige funksjoner. De aller fleste kommer med både CD, DAB+, Bluetooth, USB og AUX, så her er det bare å velge spilleren som passer for deg. De vanligste 1-DIN spillerne er avlange og smale slik som de gamle tradisjonelle bilradioene, og har dimensjoner på 180x50mm.

Blaupunkt Hamburg SQM 23 DAB

Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD

Varenr:HAMBURGSQM23DAB
Blaupunkt Hamburg SQM 23 DAB Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD Blaupunkt Hamburg SQM 23 DAB Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD Blaupunkt Hamburg SQM 23 DAB Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD Blaupunkt Hamburg SQM 23 DAB Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD Blaupunkt Hamburg SQM 23 DAB Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD
5 790,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: Ikke på lager (6 dager)
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Hamburg SQM 23 DAB, Ideell for kjøretøy fra 80-tallet!


Utstyrt med DAB+, USB, Bluetooth, SD, AUX, men laget for å se ut som den gamle Blaupunkt Hamburg SQM 23 fra 1983.

 

I løpet av årene har noen modeller utviklet seg til ekte kultobjekter. Dette gjelder også den legendariske Blaupunkt «Hamburg SQM 23» fra 1983. Nå presenterer vi den nye tolkningen av den populære 1-DIN bilradioen og kombinerer 80-tallsmodellens design med nye teknologier og funksjoner. Resultatet er Blaupunkt "Hamburg SQM 23 DAB".

 

Dets betjeningskonsept, enkle design og krystallklare mottak bidro betydelig til populariteten til den originale bilradioen fra Hamburg. For den nye utgaven tok Blaupunkt i bruk stylingen til den originale modellen, men ga samtidig radioen moderne flerfarget belysning for LCD-skjermen. Nøkkeletikettene, som den gang fortsatt var opplyst med lyspærer, blir nå erstattet av moderne og holdbare varmhvite lysdioder. Denne belysningen kan også aktiveres via kjøretøybelysningen når bilradioen er slått av.

 

Takket være Blaupunkt Codem FM RDS-tuner og DAB+ digital tuner, er førsteklasses mottak fortsatt en styrke ved den nye bilradioen. Nytt er multimediegrensesnittene for moderne Apple®-enheter og USB-masselagringsmedier for å spille musikk eller lade mobiltelefoner. Den nye modellen støtter også Bluetooth®-lydstrømming fra apper som musikkspiller eller strømmetjeneste som Spotify på mobiltelefonen.

 

Ved hjelp av taleassistenten på mobiltelefonen (som Siri, Google eller Alexa) kan mobiltelefonen nås uten å måtte ta den opp. Selvsagt støttes også håndfri samtale.

 

Slik at en lydkilde som USB, Apple iPod eller Bluetooth kan velges direkte, kan en knapp på enheten programmeres via menyen for å starte din favorittkilde. Enhetsinnstillingene lagres permanent, selv om batteriet er frakoblet – selv om dette ikke lenger er nødvendig takket være det minimale strømforbruket i standby for å beskytte batteriet.

 

Den nye «Hamburg SQM 23 DAB» har en kort installasjonsdybde – ideell for klassiske biler hvor det kan være litt trangt. Men det er ikke bare selve bilradioen som tar brukeren med på en reise gjennom tiden, emballasjen til enheten ble også forseggjort designet og modellert etter originalen.

 

 

 

 

SPESIFIKASJONER:

Radio:
High-End CODEM IV World-tuner
FM, AM, DAB, DAB+ tuner med radiotekst/DLS
Trafikkfunksjon
Service Following
Introscan forhåndsinnstillinger og bånd

Media:
2x USB (1 foran og 1 bak)
MP2, MP3, WMA, FLAC, M4A (AAC), APE, WAV-støtte
Apple iPod-støtte

Bluetooth:
Telefoni via intern eller ekstern mikrofon
Lydstrømming med sporinfo
Stemmeassistentstøtte (f.eks. Siri, Google, Alexa)
Slå på automatisk når det er et innkommende anrop (vekke ved anrop)
Telefonbok tilgang

Lyd:
Bass/diskantjustering: Ja (+/- 7 trinn)
Forhåndsinnstillinger for lyd (Rock, Pop, Classic)
Loudness
Foran/bak + subwoofer linjeutgang (3 par)
4x50 watt

Generelt:
Justerbar belysningsfarge på display (7 farger)
Lysstyrkekontroll av display og taster (DIM-funksjon)
Permanent minne
Shortbody (kort installasjonsdybde)
Alternativ for IR-fjernkontroll, RC-10-kompatibel
Støtte for fjernkontroll på rattet (Programmerbart kun mot analoge systemer)

DAB+ radio i retrostil. Utstyrt med DAB+, USB, Bluetooth, men laget for å se ut som den gamle Blaupunkt Hamburg kassettspilleren fra 80-tallet.

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
IR fjernkontroll Kjøpes separat
IR øye for fjernkontroll Ja
Langtidsminne Ja
Service Following Ja
Shortbody Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja