Bassoppgraderingspakke Mercedes

Mercedes GLK 2008 - 2015

Varenr:BRSBASSPKMB03
Bassoppgraderingspakke Mercedes Mercedes GLK 2008 - 2015
5 640,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 2 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Bassoppgraderingspakke for Mercedes GLK 2008 - 2015


Komplett pakke med alt man trenger for å installere subwoofer i din Mercedes. Her har vi satt sammen en pakke bestående av en spesialtilpasset basskasse - som gir en meget diskret installasjon uten å ta opp verdifull bagasjeplass - subwoofer, forsterker og alt av nødvendige kabler.

Spesialtilpasset basskasse - for diskret montering
Elegant og diskret basskasse spesielt tilpasset bilen. Kassen installeres i venstre side i bagasjerommet og rommer et 8" subwooferelement.
Du kan lese mer om Fit-Box basskasse her

Ground Zero GZIW 200X subwoofer
Kompakt subwoofer i Ground Zeros Iridium-serie. Med polycot spoleoppheng og IMPP membran er dette en svært god og rimelig subwoofer som yter 150W RMS.
Du kan lese mer om GZIW 200X her

Ground Zero GZIA 2.135 forsterker
Populær og rimelig forsterker i oppgradert utgave. Yter opptil 260W RMS, og har forsterkeren har høy-nivå inngang slik at den kan kobles mot både ettermarkedsradioer og originalradioer.
Du kan lese mer om GZIA 2.135 her

Kabler
10mm2 kabelsett inneholdende strøm- og jordkabler, RCA signalkabel og høyttalerkabel, sikring og sikringsholder mm.
Vi har også inkludert 5 meter ekstra høyttalerkabel for bruk i de tilfeller pakken skal kobles mot originalradio.


Hvordan installere?
Strømkabel trekkes fra bilens bilbatteri til forsterker, og jordingskabel fra forsterker til chassis. Subwoofer skrues inn i basskassen, som igjen plasseres i venstre side i bagasjerommet.
Forsterker tilkobles subwoofer via medfølgende høyttalerkabel. Om bilen er utstyrt med originalradio må denne monteres ut for tilkobling av høyttalersignal, og høyttalerkabel trekkes bak til høy-nivå inngang på forsterker.
Dersom det benyttes ettermarkedsradio bruker man i stedet den medfølgende RCA signalkabelen mellom bilradio og forsterker (forutsatt at bilradioen er utstyrt med RCA signalutgang).
Montering av denne pakken innbefatter enkel avisolering av ledninger, samt noe tilpassing av panel i bagasjerom. Noe kunnskap om demontering av paneler i bil og kobling av ledninger er en fordel.

Som tilbehør til denne pakken finnes verktøy som kan gjøre jobben enklere.


Kompatibilitet:

Mercedes GLK 2008 - 2015

Bassoppgraderingspakke Mercedes E-klasse W124 1984 - 1997