Bassoppgraderingspakke Mercedes

Mercedes G-klasse W463 1990 ->

Varenr:BRSBASSPKMB04
Bassoppgraderingspakke Mercedes Mercedes G-klasse W463 1990 ->
7 990,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 1 på lager
Butikk Trondheim: 1

Bassoppgraderingspakke for Mercedes G-klasse W463 1990 ->


Komplett pakke med alt man trenger for å installere subwoofer i din Mercedes. Her har vi satt sammen en pakke bestående av en spesialtilpasset basskasse - som gir en meget diskret installasjon uten å ta opp verdifull bagasjeplass - to subwoofere, forsterker og alt av nødvendige kabler.

Spesialtilpasset basskasse - for diskret montering
Elegant og diskret basskasse spesielt tilpasset bilen. Kassen installeres i venstre side i bagasjerommet og rommer to stk 8" subwooferelement.
Du kan lese mer om Fit-Box basskasse her

2 x Ground Zero GZUW 8SQX subwoofer
Kvalitets-subwoofer i Ground Zeros Uranium-serie. Dette er et basselement som er laget for oppsett hvor lydkvalitet står høyt, men yter kraften som trengs når man vil dra på litt ekstra. Subwooferen yter 300W RMS.
Du kan lese mer om GZUW 8SQX her

Ground Zero GZIA 1.1150D monoforsterker
Kraftig klasse-D forsterker i oppgradert utgave. Yter opptil 1050W RMS og leveres med kablet fjernkontroll for bassjustering. Forsterkeren har høy-nivå inngang slik at den kan kobles mot både ettermarkedsradioer og originalradioer.
Du kan lese mer om GZIA 1.1150D her

Kabler
10mm2 kabelsett inneholdende strøm- og jordkabler, RCA signalkabel og høyttalerkabel, sikring og sikringsholder mm.
Vi har også inkludert 5 meter ekstra høyttalerkabel for bruk i de tilfeller pakken skal kobles mot originalradio.


Hvordan installere?
Strømkabel trekkes fra bilens bilbatteri til forsterker, og jordingskabel fra forsterker til chassis. Subwoofer skrues inn i basskassen, som igjen plasseres i venstre side i bagasjerommet.
Forsterker tilkobles subwoofer via medfølgende høyttalerkabel. Om bilen er utstyrt med originalradio må denne monteres ut for tilkobling av høyttalersignal, og høyttalerkabel trekkes bak til høy-nivå inngang på forsterker.
Dersom det benyttes ettermarkedsradio bruker man i stedet den medfølgende RCA signalkabelen mellom bilradio og forsterker (forutsatt at bilradioen er utstyrt med RCA signalutgang).
Montering av denne pakken innbefatter enkel avisolering av ledninger. Noe kunnskap om demontering av paneler i bil og kobling av ledninger er en fordel.

Som tilbehør til denne pakken finnes verktøy som kan gjøre jobben enklere.


Kompatibilitet:

Mercedes G-klasse W463 1990 ->

Bassoppgraderingspakke Mercedes E-klasse W124 1984 - 199731058