ESX Vision VXP PRO. 8" Subwoofer

300W RMS, 4 Ohm, High-End

Varenr:VXP84
ESX Vision VXP PRO. 8" Subwoofer 300W RMS, 4 Ohm, High-End ESX Vision VXP PRO. 8" Subwoofer 300W RMS, 4 Ohm, High-End ESX Vision VXP PRO. 8" Subwoofer 300W RMS, 4 Ohm, High-End
4 195,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 2 På lager
Butikk Trondheim: 0

ESX VXP84. VISION VXP PRO HIGH END SUBWOOFER

 


Med VISION VXP subwoofere presenterer ESX en ny high-end basshøyttalerserie som det allerede er lagt ned mye arbeid på tegnebrettet for. De viktige komponentene som aluminiumskurv, talespole og membran har blitt fullstendig redesignet for kompromissløst å nå utviklingsmålet - high end subwoofere med lav installasjonsdybde. Praktisk talt ingenting er "off the shelf", så i tillegg til konen ble ytterligere 12 komponenter spesiallaget. Spesielt tydelig er innsatsen på den uavhengige støpte aluminiumskurven med integrert magnetisk drift og den nydannede honeycomb-membranen.

 

De overdådig utstyrte svingspolene med en diameter på 50 mm for 8-tommersmodellen og enda større 65 mm for 10-tommersmodellen gjør at subwooferne tåler ekstremt høye belastninger på 300 eller 400 watt RMS. De høye verdiene skyldes også bruken av en spesiell, 32 mm lang CCAW svingspole, som sitter på en ekstremt lett glassfiberbærer. Takket være den lave massen og den kraftige doble magneten, kan ytterligere 2dB mer effektivitet oppnås.

 

Flate basshøyttalere har den ulempen at konvensjonelle koniske membraner på grunn av sin design ikke passer fordi det rett og slett ikke er nok installasjonsdybde. Så bare flate membraner gjenstår. Disse er imidlertid svært utsatt for vridning dersom de kun består av ett lag. ESX løste dette problemet med den ekstremt stabile strukturen til flerlags VXP-kjeglene, som er forsterket på begge sider med glassfiber på utsiden og også har en stiv honeycombstruktur på innsiden. Begge basshøyttalere foretrekker små, lukkede kabinetter, men fungerer også i portet kasse. Se under dokumentasjon for kasseforslag.

 

ESX støpt aluminiumskurv med høy stabilitet
2 x 34 oz dobbel magnetdriver
Honeycomb kone av glassfiber
Omtrent 15 % mer membranareal ved å optimere oppheng
CCAW talespole på glassfiberbærer for ca. 2 dB mer lydtrykk
+/- 20 mm X-Max

 

Spesifikasjoner:
20 cm (8") High End flat subwoofer
Effekt: 300W RMS 600W Maks
Impedanse: 4 Ohm
50 mm talespole
1,9 kg Y30 dobbel magnet
X-Max. +/-20 mm
Installasjonsdybde: 87 mm
Installasjonsåpning: 189 mm

ESX Vision VXP84 PRO. 8" Subwoofer. 300W RMS. 4 Ohm. High-End.

Produktinformasjon

Effekt maks 600W
Effekt RMS 300W
Følsomhet 84 dB
Impedanse (Ohm) 1 x 4 Ohm (S4)
Monteringsdybde 87 mm


40409