Focal E25KX Elite K2 Power 10" subwoofer

600W RMS, 2x4 Ohm

Varenr:E25KX
Focal E25KX Elite K2 Power 10" subwoofer 600W RMS, 2x4 Ohm Focal E25KX Elite K2 Power 10" subwoofer 600W RMS, 2x4 Ohm Focal E25KX Elite K2 Power 10" subwoofer 600W RMS, 2x4 Ohm
4 990,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 4 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

The Spirit of Sound... with a Kick

Med sin distinkte gule farge, har K2 Power blitt et livsstilobjekt i seg selv over hele verden. Enda en gang har Focal`s ingeniører presset grensene for ytelse for å videreføre omdømmet til denne ekstraordinære høyttalerserien synonymt med kraft og presisjon! Denne nye generasjonen av K2 Power er en referanse for de mest krevende lyd elskere.

Utviklet for å tillate deg å nå de aller øverste nivåene av akustisk reproduksjon og bass, symboliserer K2 Power Focal sin ypperste kompetanse. "Power Hi-Fi" -konseptet, opprinnelig utviklet av Focal, har alle kjennetegnene til en referanselinje: en stemningsfull blanding av ren lydkontroll med detaljert dynamikk, hurtighet og raffinement. Selve signaturen; en gul Aramid fiber invertert dome diskanthøyttaler som kombinerer glatthet, presisjon og klarhet. Den optimaliserer fokus, kanalseperasjon i bredde og høyde og produserer et forbløffende høyt, tydelig og realistisk lydbilde. Denne nøkkelkomponenten gjør forskjellen fra konkurrentene.

Et annet element som er avgjørende for Focal sitt rykte for å lage den aller beste lydkvaliteten er membranteknikk og basshøyttalerene i K2 Power linjen. De kombinerer meget høy effekt og svært detaljert lyd takket være eksepsjonell stivhet med K2 kompositt sandwich membran teknologi. Bygget med presisjon, effekt og kulturen i bilstereo, representerer K2 Power vår lidenskap for å bygge og levere den beste.

 
K2 Composite Sandwich membran

K2 Power kompositt sandwich membran, uslåelig før nå, kombinerer tre viktige funksjoner: stivhet, letthet og demping. Denne unike kompetanse ”Made in Focal” kombinerer en ny patentert TMd® (Tuned Mass demper) gummioppheng som kontrollerer uønskede resonanser for å gi en ren og nøytral mellomtone med meget lav harmonisk forvrengning. Det ventilerte talespolegapet holder temperaturen på talespolen lav og stabil for økt effekthåndtering og pålitelighet. Basshøytttalerene er konstruert for å fungere i svært kompakte volumer og samtidig ha en meget høy følsomhet og en fantastisk energi! 

Alle de utvalgte komponenter og produksjonsprosesser er et resultat av omfattende akustiske undersøkelser for å oppnå den høye standarden på lyd som er så karakteristisk for K2 Kraftlinje. Focal ingeniører har nok en gang presset tilbake grensene for ytelse for å opprettholde omdømmet til denne ekstraordinære serien som er synonym med kraft og presisjon!

Kombinerer realistisk gjengivelse med konkurranse-nivå lydtrykk.

 

Hvordan koble denne subwooferen

Dette er en dobbelspole 4 Ohm subwoofer. Dobbelspole-subwoofere gir større fleksibilitet oppkoblingsmessig i forhold til singelspole.
En dobbelspole 4 Ohm subwoofer kan kobles i parallell og gi 2 Ohms last mot forsterker (se skjema 1).
Ved oppkobling av 2 subwoofere kan man enten benytte en kombinert serie-og parallellkobling som gir 4 Ohm mot forsterker (se skjema 2), eller parallellkoble alle spoler og få 1 Ohm (se skjema 3).

 

10" subwoofer i Focals Elite K2 Power serie. 600W RMS. 2x4 Ohm. Vinner av "Årets innovasjon" på CES 2016

Produktinformasjon

Effekt maks 1200W
Effekt RMS 600W
Følsomhet 87,5 dB
Impedanse (Ohm) 2 x 4 Ohm (D4)
Monteringsdybde 172 mm
Vekt 10,6 kg