Focal E30KX Elite K2 Power 12" subwoofer

800W RMS, 2x4 Ohm

Varenr:E30KX
2248 2248 2248
5 990,-
-+
Nettlager: 2 på lager

The Spirit of Sound... with a Kick

Med sin distinkte gule farge, har K2 Power blitt et livsstilobjekt i seg selv over hele verden. Enda en gang har Focal`s ingeniører presset grensene for ytelse for å videreføre omdømmet til denne ekstraordinære høyttalerserien synonymt med kraft og presisjon! Denne nye generasjonen av K2 Power er en referanse for de mest krevende lyd elskere.

Utviklet for å tillate deg å nå de aller øverste nivåene av akustisk reproduksjon og bass, symboliserer K2 Power Focal sin ypperste kompetanse. "Power Hi-Fi" -konseptet, opprinnelig utviklet av Focal, har alle kjennetegnene til en referanselinje: en stemningsfull blanding av ren lydkontroll med detaljert dynamikk, hurtighet og raffinement. Selve signaturen; en gul Aramid fiber invertert dome diskanthøyttaler som kombinerer glatthet, presisjon og klarhet. Den optimaliserer fokus, kanalseperasjon i bredde og høyde og produserer et forbløffende høyt, tydelig og realistisk lydbilde. Denne nøkkelkomponenten gjør forskjellen fra konkurrentene.

Et annet element som er avgjørende for Focal sitt rykte for å lage den aller beste lydkvaliteten er membranteknikk og basshøyttalerene i K2 Power linjen. De kombinerer meget høy effekt og svært detaljert lyd takket være eksepsjonell stivhet med K2 kompositt sandwich membran teknologi. Bygget med presisjon, effekt og kulturen i bilstereo, representerer K2 Power vår lidenskap for å bygge og levere den beste.

 
K2 Composite Sandwich membran

K2 Power kompositt sandwich membran, uslåelig før nå, kombinerer tre viktige funksjoner: stivhet, letthet og demping. Denne unike kompetanse ”Made in Focal” kombinerer en ny patentert TMd® (Tuned Mass demper) gummioppheng som kontrollerer uønskede resonanser for å gi en ren og nøytral mellomtone med meget lav harmonisk forvrengning. Det ventilerte talespolegapet holder temperaturen på talespolen lav og stabil for økt effekthåndtering og pålitelighet. Basshøytttalerene er konstruert for å fungere i svært kompakte volumer og samtidig ha en meget høy følsomhet og en fantastisk energi! 

Alle de utvalgte komponenter og produksjonsprosesser er et resultat av omfattende akustiske undersøkelser for å oppnå den høye standarden på lyd som er så karakteristisk for K2 Kraftlinje. Focal ingeniører har nok en gang presset tilbake grensene for ytelse for å opprettholde omdømmet til denne ekstraordinære serien som er synonym med kraft og presisjon!

Kombinerer realistisk gjengivelse med konkurranse-nivå lydtrykk.

 

Hvordan koble denne subwooferen

Dette er en dobbelspole 4 Ohm subwoofer. Dobbelspole-subwoofere gir større fleksibilitet oppkoblingsmessig i forhold til singelspole.
En dobbelspole 4 Ohm subwoofer kan kobles i parallell og gi 2 Ohms last mot forsterker (se skjema 1).
Ved oppkobling av 2 subwoofere kan man enten benytte en kombinert serie-og parallellkobling som gir 4 Ohm mot forsterker (se skjema 2), eller parallellkoble alle spoler og få 1 Ohm (se skjema 3).

 

12" subwoofer i Focals Elite K2 Power serie. 800W RMS. 2x4 Ohm. Vinner av "Årets innovasjon" på CES 2016

Produktinformasjon

Effekt maks 1600W
Effekt RMS 800W
Følsomhet 90 dB
Impedanse (Ohm) 2 x 4 Ohm (D4)
Monteringsdybde 172 mm
Vekt 12,8 kg


2248