Focal Basspakke

6,5" komposett, forsterker, 8" subwoofer

Varenr:FOCALPK1
Focal Basspakke 6,5" komposett, forsterker, 8" subwoofer
7 200,-
Ink.mva.
Nettlager: Ikke på lager (1 dager)
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Tilpass

Pakke bestående av kompakt forsterker og basskasse, samt 6,5" høyttalersett - alt fra høyttalereksperten Focal.

Denne pakken er spesielt tenkt for de som ønsker en stor lydoppgradering på minst mulig plass. Kassen er ekstremt plasseringsvennlig, høyttalersettet er designet for å passe nær sagt alle biler med plass for 6,5" høyttalere, og forsterkeren er så liten at den kan plasseres inne i dashbordet.
Pakken kan også benyttes som en direkte plug and play oppgradering av originalanlegget i mange biler, uten å måtte trekke kabler fra batteri etc. Plug and play kabelsett trengs da i tillegg - se tilvalg.


Pakken vi har satt sammen består av følgende komponenter:


Focal Impulse 4.320 forsterker - med mulighet for plug and play
Dette er en meget kompakt forsterker som kan monteres nær sagt hvor som helst. Med ytre dimensjoner på 17,5 x 6,6 cm x 4,7 cm er den så liten at den kan plasseres inne i dashbordet i kort avstand fra spilleren.
Forsterkeren kommer utstyrt med løse ledninger, men dersom man ønsker kabelsett med ferdige ISO-koblinger kan det kjøpes i tillegg. Her må man passe på å ta med Impulse IY-AC kabelsett samtidig. Se tilvalg i konfiguratoren

Focal PSB200 - plasseringsvennlig basskasse med 8" element
Focal PSB200 er en kasse bygget i solid MDF, utstyrt med 8" Focal basselement - og med en total dybde på kun 12,48 cm. Dette gjør den utrolig plasseringsvennlig.

Focal Integration ISU165 - 6,5" komponentsett med "slim-profil"
Focal ISU165 er et lavtbyggende 6,5" høyttalersett med separate diskanter. Integration-serien er designet for de som ønsker høy lydkvalitet uten å måtte gjøre større inngrep i bilen. Teknologien kommer fra Focals studio- og audiofile hjemmesystemer.
Pakke bestående av kompakt forsterker og basskasse, samt 6,5" høyttalersett - alt fra høyttalereksperten Focal. Kan også benyttes som plug and play forsterker.