Hertz HCP2 2-kanals forsterker

2x80W RMS, 2 Ohm

Varenr:HCP2
Hertz HCP2 2-kanals forsterker 2x80W RMS, 2 Ohm Hertz HCP2 2-kanals forsterker 2x80W RMS, 2 Ohm Hertz HCP2 2-kanals forsterker 2x80W RMS, 2 Ohm
2 195,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: ikke på lager (0 dager)

2-kanals kompakt stereoforsterker

HCP2 er en 200W RMS stereoforsterker designet for å utvide eller modifisere et OEM fabrikksystem på en enkel måte. Forsterkeren har både RCA lavnivå linjeinnganger og høynivå (høyttalersignal) innganger - for tilkobling til alle typer radioer.

Alle Hertz Compact Power forsterkere er  satt sammen av høykvalitets komponenter og har et komplett delefiltersystem som også kan forbikobles.
Den er designet slik at varmen overføres til kjøleribbene og forsvinner ut gjennom sidene på forsterkeren.

HCP 2 kan settes opp både i mono - for å drive en subwoofer - eller i stereo, for optimal effekt til høyttalerne.
Den yter 100W RMS på hver av de to kanalene (2 Ohm) med kun 0,01% THD (forvrengning), alternativt brokoblet mot subwoofer en samlet effekt på 200W RMS (4 Ohm)

Balansert inngangskrets
HCP forsterkerne har en tilpasset balansert inngangskrets som forhindrer støy på både linjeinngangene og høynivåinngangene

A.R.T - Automatic Remote Turn-On/Off
HCP2 har automatisk av/på funksjon på høynivåinngangen, og eliminierer derfor behovet for styrestrømtilkobling når forsterkeren skal tilkobles en OEM radio. Dette er en funksjon som er mulig å slå av i tilfeller hvor man ønsker å benytte styrestrøm i stedet.

 


 

Hvordan koble høyttalere eller subwoofer mot denne forsterkeren:

Dette er en forsterker med to utgangskanaler. Denne kan kobles til et høyttalerpar (se skjema 1), eller subwoofer (se skjema 2).
Høyttalertilkobling vises i skjema med 4 Ohm, men vil gjelde det samme ved bruk av 2 Ohms høyttalere.
Dersom man ønsker å bruke en 2-kanals forsterker til bruk med subwoofer benyttes en brokobling (skjema 2). Her anbefales 4 Ohms subwoofer. Det skal ikke kobles 2 Ohms subwoofer på annet enn 1 Ohms kompatible 2-kanals forsterkere.
Benytter man en brokobling for subwoofer kan det ikke tilkobles vanlige høyttalere i tillegg - da trenger man i stedet en 4-kanals forsterker.

 
2-kanals kompakt forsterker. 2 x 100W RMS

Produktinformasjon

Effekt RMS 2 Ohm 2 x 100W
Effekt RMS 4 Ohm 2 x 65W
Effekt RMS brokoblet 4 Ohm 200W
Frekvensområde 10 Hz - 65.000 Hz
Høynivå inngang (High Level) Ja
Inkludert bassremote Ikke tilgjengelig
Innebygget delefilter Ja
Pass-through utgang (RCA ut) Ja
Vekt 1,8 kg


2527