2-DIN bilradio

Det er lenge siden en bilradio bare var en bilradio. 2-DIN DAB+ spillerne du finner på dagens ettermarked er mer en multimediaspiller, enn en tradisjonell bilradio. 2-DIN spillere er generelt sett lett gjenkjennbare ved at de er dobbelt så høye som tradisjonelle 1-DIN spillere.

I nyere biler har 2-DIN spillere blitt mer og mer vanlig. Størrelsen gjør at man får bedre brukeropplevelser, mer avanserte funksjoner og større skjerm, uten at det går på bekostning av resten av dashbordet.

2-DIN bilstereo med mange muligheter

 

De fleste bilspillere, enten det er 1-DIN eller 2-DIN, er utstyrt med DAB, DAB+, Bluetooth, AUX og CD. I tillegg kan 2-DIN spillere tilby en rekke tilleggsfunksjoner som touch skjerm, DVD-spiller, egne navigasjonssystemer, og de er som regel kompatible med ryggekamera.

Ønsker du deg enda større skjerm finner du også 2-DIN spillere med flytende skjermer. Slik som denne 10.1 tommers 2-DIN spilleren fra Hardstone.

2-DIN standard bilspiller

 

2-DIN og 1-DIN bilstereoer, eller dobbel-DIN og enkel-DIN, er de to standardiserte bilspillerne på markedet. Det betyr at om du har en 2-DIN spiller i din bil, så kan du bytte ut den med hvilken som helst 2-DIN spiller fra ettermarkedet ved å kjøpe til de nødvendige overgangene.

Hvis du er usikker på om du har en standard 2-DIN bilspiller er det bare å ta frem målebåndet. 2-DIN spillere har dimensjoner på 100mm i høyden og 178mm i bredden. Selv om 2-DIN spillere er standardiserte er de ikke alltid like enkle å installere på egen hånd. Derfor anbefaler vi alle som ikke har gjort det før å ta kontakt med oss, eller få hjelp av noen med peiling på bilradio.

Mangler du noe for å montere eller koble bilspilleren din er det en god sjanse for at vi har tilbehøret eller reservedelene du trenger. Hvis du trenger en spesialtilpasset hovedenhet, kan du ta en titt på utvalget vårt av biltilpassede hovedenheter. Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt eller kom innom. Vi kan hjelpe deg med det aller meste.

Les mer...Vis mindre...

Kenwood DMX7722DABS

Trådløs Carplay & Android Auto, DAB+, BT

Varenr:DMX7722DABS
Kenwood DMX7722DABS Trådløs Carplay & Android Auto, DAB+, BT Kenwood DMX7722DABS Trådløs Carplay & Android Auto, DAB+, BT Kenwood DMX7722DABS Trådløs Carplay & Android Auto, DAB+, BT Kenwood DMX7722DABS Trådløs Carplay & Android Auto, DAB+, BT Kenwood DMX7722DABS Trådløs Carplay & Android Auto, DAB+, BT Kenwood DMX7722DABS Trådløs Carplay & Android Auto, DAB+, BT Kenwood DMX7722DABS Trådløs Carplay & Android Auto, DAB+, BT
8 599,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 1 På lager
Butikk Trondheim: 0
 • Fri frakt over kr 500,-
 • 14 dager åpent kjøp
 • Les her om kjøp og retur

2-DIN multimediaspiller med Trådløs Apple CarPlay og Android Auto, Bluetooth og mye mer

 

Inkludert DAB+ vindusantenne!

6,8" LCD berøringsfølsom skjerm, 2-DIN A/V enhet med DAB+, Trådløs Apple CarPlay, Trådløs Android Auto, Bluetooth handsfree og musikkstreaming, Spotify direkte kontroll, iPod-iPhone, USB-tilkobling. (Ikke CD eller DVD-spiller)

En multimedia mottager som gir en ideell gjengivelsen i bilen og er kompatibel med en lang rekke medie filformater. Den vil forbedre lydkvaliteten takket være den innebygde 13-bånds grafisk equalizeren, digital lyd prosessor og digital tidsjustering - og avanserte forbindelser som Trådløs Apple CarPlay og Trådløs Android Auto

Vær oppmerksom på at dette systemet ikke har integrert navigasjon eller CD / DVD-avspilling. Navigasjon er tilgjengelig som f.eks. Google Maps via Apple CarPlay og Android Auto

 

 • 6,8" WVGA med kapasitiv berøringsskjerm
 • Bluetooth håndfri og lydstrømming
 • Støtter CarPlay trådløst (Wifi) og kablet (USB).
 • Støtter Android Auto trådløst (Wifi) og kablet (USB).
 • Støtter Android USB Mirroring inkludert 2-veis berøringskontroll.
 • Ryggekamerainngang med hjelpelinjer
 • 3 RCA (2,5V) preouts (foran/bak/sub)
 • Digital lydprosessor, tidsjustering og 13-bånds EQ
 • Shortbody (75 mm) for enkel installasjon.

   


Apple CarPlay®
Nå kan du oppleve Apple CarPlay, den beste måten å bruke din iPhone i bilen. Du kan ringe med mobilen, få instruksjoner, høre på ditt iTunesbibliotek og bruke Apple CarPlay kompatible apper. Med Apple CarPlay har du tilgang til din iPhones beste funksjoner i bilen du allerede har. Ring håndfritt, bruk kart, lytte til musikk og åpne meldinger kun ved å si et ord eller en enkel berøring, og opplev den beste iPhone-opplevelsen du kan ha i en bil.
Apple CarPlay kan tilkobles via kabel eller trådløst.

Android Auto
Via den enkle og intuitive grensesnitt eller talekommandoer kan du bla gjennom og streame musikk eller engasjere Google Maps for navigasjon og live trafikkinformasjon uten å ta øynene bort fra veien. Styr utvalgte apper direkte fra hovedenheten uten å måtte røre mobiltelefonen.
Android Auto kan tilkobles via kabel eller trådløst.

Musikk og video alternativer
Med USB inngang og to audio/video innganger gir den deg tilkoblingsmuligheter for å legge til andre lydkilder, spillkonsoller eller minnepinner. Med en CD eller DVD med MP3, WMA eller AAC-filer - har du en nesten uendelig tilgang musikk. 

FLAC-filer 
Høy kvalitet FLAC-filer kan spilles på fra eksterne lagringsenheter for optimal digital lydkvalitet.

  

Ryggekamera
Spilleren har inngang for ett kamera hvor man kan aktivere hjelpelinjer om ønskelig.


2-DIN med 7" skjerm, Trådløs/Kablet Android Auto og Apple CarPlay, Bluetooth og mye mer. Inkludert DAB+ vindusantenne. Ikke CD.

Produktinformasjon

Android Auto
 • Ja (kablet)
 • Ja (trådløst)
Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
Apple Carplay
 • Ja (kablet)
 • Ja (trådløst)
AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
Inngang for ryggekamera Ja
IR fjernkontroll Kjøpes separat
IR øye for fjernkontroll Ja
Service Following Ja
Shortbody Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja


41688