1DIN bilradio

1-DIN spiller er den tradisjonelle bilspilleren de fleste av oss tenker på når vi hører bilradio. Nå til dags finner du en rekke ulike 1-DIN spillere med forskjellige funksjoner. De aller fleste kommer med både CD, DAB+, Bluetooth, USB og AUX, så her er det bare å velge spilleren som passer for deg. De vanligste 1-DIN spillerne er avlange og smale slik som de gamle tradisjonelle bilradioene, og har dimensjoner på 180x50mm.

Kenwood KDC-BT960DAB

CD, BT, AUX, DAB+, USB

Varenr:KDCBT960DAB
Kenwood KDC-BT960DAB CD, BT, AUX, DAB+, USB Kenwood KDC-BT960DAB CD, BT, AUX, DAB+, USB Kenwood KDC-BT960DAB CD, BT, AUX, DAB+, USB
2 490,-Kampanjepris
3 199,-Ordinær pris
Ink.mva.
-+
Nettlager: 7 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Kenwood KDC-BT960DAB CD/USB-mottaker med digital radio DAB+, Bluetooth-teknologi og Amazon Alexa-taletjeneste.

 

 

Kenwood KDC-BT960DAB+ bilstereo vil tillate deg å lytte til alle favorittlåtene dine i høy lydkvalitet. Den tilbyr DAB + radio, iPhone / iPod og Android-kontroll og Bluetooth®-tilkobling for Hands-Free ringing og musikkstreaming. Den har også playpack via USB for Ipod / Iphone / Andriod musikk. Den digitale lydprosessoren, Tidskorrigering og 13-Bånds EQ sikrer deg optimal lydjustering.USB og AUX-innganger
Mottakeren spiller av alle brente CDer , inkludert plater lastet med MP3 og WMA-filer. Den praktiske USB-inngangen på fronten er perfekt for bruk med USB-minnepenner eller lading av telefonen. På frontpanelet er det også AUX-inngang som gjør det enkelt å koble til andre lydkilder som for eksempel en MP3 spiller.

iPod®
Har du en iPod® - eller iPhone? Du kan plugge spilleren direkte til USB-inngangen - og du får tilgang til spillelister, søke etter sanger, artister, album og mer - rett fra spilleren. Kenwood har gjort det enkelt med dedikerte "søk" og "tilbake"-knapper, samt andre praktiske verktøy.

Bluetooth® m/A2DP
Innebygget Bluetooth Hands-Free
Dette betyr at du kan: la telefonen overalt i bilen eller i lomma og adresser blir automatisk tilgjengelig for å ringe. I tillegg kan du streame musikken fra mobilen til spilleren.

Extra EQ og Drive EQ
Funksjoner som kompenserer for den negative virkningen av vei/hjulstøy. Ekstra EQ fremhever bestemte frekvenser for å "flytte" lydbilde høyere og nærmere øret.


Et bredt spekter av farger er tilgjengelig ved hjelp Variable Colour belysning og display som lar deg tilpasse din CD-receiver til din smak. Denne funksjonen gjør det også lettere å matche CD-receiver til bilens interiør belysning farge.

• Bluetooth HFP/A2DP innebygd (HFP V1.6 & A2DP 
• iPod / iPhone direkte kontroll 
• USB foran - USB 3.0 Full Speed
• KENWOOD Remote & Music Mix app ready
• 13 bånds EQ 
• 1,5 Linje Wide LCD Display
• Multi språk meny og tekst visning 
• Aha Radio Control (iPhone / BT SPP) 
• 3 High-Volt Linjeutganger (5V)
• Rattfjernkontrollforberedt

 

 

 

 

CD/Radio med DAB / DAB+ og FM, samt Bluetooth, USB og AUX

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
AUX inngang Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Ja
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
IR fjernkontroll Ikke tilgjengelig
IR øye for fjernkontroll Nei
Langtidsminne Ja
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja