Om oss

Hvem er vi

Bilradiospesialisten As startet i Trondheim i 1976 når det ikke var bilradio i de fleste bilene. Da måtte alt monteres av høyttalere, antenner, kabling og radio. I dag er vi både den eldste bilstereo faghandleren og den største bilstereoforhandleren i Skandinavia. Vi har vært heldig å være med på utviklingen fra ingenting og til dagens biler med avanserte systemer som gjør mer enn å bare gi deg lyd.  

Vårt produktutvalg har med tiden også blitt utvidet til å inkludere både ekstralys, marineutstyr, bilpleie, ladekabler og ladestasjoner til elbil, dashcam og mye mer. I tillegg til bilstereo er vi Norges største forhandler av DEFA bilvarme.

 

Distributør

Vi er i dag offisiell distributør av Pioneer bilstereo og leverer alt i vårt sortiment til mange bilbutikker, bilverksteder, bilrekvisitabutikker og bilstereospesialister i hele Norge.

 

Størst lager og raskest levering

Vi har det desidert største lageret i bransjen. Det betyr at vi kan sende varer fra oss raskere da vi i de fleste tilfellene ikke trenger å vente på en ekstern leverandør. Vi har også satt oss et mål om at alle bestillinger skal sendes samme dag så lenge det er mulig. Hvis det mangler varer så vil vi lete etter alternativ leverandør eller tilby en alternativ vare som er det samme eller bedre til samme pris for å korte inn leveringstiden.

 

Kunnskap

Vi er 16 ansatte hos oss på ordrekontor, teknisk support, lager, monteringshall og i butikk. Vi får prøvd mye rart og har løst mange floker. Fordelen med å være så mange er kunnskapen man bygger opp. I vår bransje er det få som har den kunnskapen vi har fått bygge opp over så mange år.

Åpningstider:
Besøksadresse:
Postadresse:
Man - Fre: 08:30 - 16:30
Lør: 10:00 - 14:00
Sørenga 9
7032 Trondheim
Postboks 5645, Torgarden
7484 Trondheim
         
Jul:       Påske:
Julaften: Stengt
Mellomjul: 9.00 - 16.00
Nyttårsaften: 9.00 - 13.00
      Onsdag før påske: 8.30 - 12.00
Påskeaften: Stengt
                                                                                                                                                                         

BRS_logo1_skygge
  

Hos oss kan du derfor handle trygt, uansett.

 » Se også: "Slik har denne trønderske bedriften danket ut nordiske konkurrenter i 40 år"
 

 Stengt

 
Hos oss kan du handle trygt. Uansett.

Som trygge og veletablerte butikker gir vi deg som kunde en sikkerhet for at du får gode produkter god service, - vi vil være der for deg også i morgen. 
Vi satser utelukkende på anerkjente og velprøvde produkter, slik at du som kunde skal vite at du hos oss kun kjøper kvalitet. Det finnes nok av både tvilsomme produkter og mer eller mindre tvilsomme foretninger som kun jakter på en kortsiktig gevinst. Når vi samtidig kan holde meget gode priser, skulle det ikke være noen grunn til å kjøpe bilstereoprodukter eller alarmer andre steder.

 

Vi bygger drømmeanlegget til musikkentusiasten – enten du er 18 år og vil ha «bakoversveis» eller om du med mer seriøs kvalitetssans ønsker et Hi-Fi anlegg som overgår det meste. Kjøper du ny bil er teknologien i den innebygde radioen og navigasjonen ofte allerede utdatert. Vårt fortrinn er at vi kan ettermontere, oppdatere og tilpasse alt nødvendig utstyr til de fleste bilmodeller. Du finner oss her 

Ansvarlig utgiver av web-sider

 

Bilradiospesialisten AS

7484 Trondheim
Org.nr. 828525182 
Telefon 48 08 08 20 


  

Alt innhold på disse nettsidene er Bilradiospesialisten A/S sin eiendom og er beskyttet under opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen.

Overtredelse av dette vil føre til anmeldelse og erstatningssøksmål

Dette innebærer at innhold på disse nettsidene ikke under noen omstendighet kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte. Dette gjelder såvel tekst og produktbeskrivelser, som grafikk/bilder. 

® Bilradiospesialisten A/S og vår logo er beskyttet under lov om registrert varemerke