Lydpakke til Vito W447 Facelift

Mercedes Vito W447 Facelift 2020 ->

Varenr:BRSDSPVITO1
Lydpakke til Vito W447 Facelift Mercedes Vito W447 Facelift 2020 -> Lydpakke til Vito W447 Facelift Mercedes Vito W447 Facelift 2020 -> Lydpakke til Vito W447 Facelift Mercedes Vito W447 Facelift 2020 ->
7 295,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 11 På lager
Butikk Trondheim: 1
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Mercedes Vito W447 Facelift. DSP/Forsterker lydoppgraderingspakke.

 

Dette er en bil som sårt trenger et alternativ til den originale løsningen. Her har vi satt sammen en pakke ifra Musway med M6v3 DSP/Forsterker og overgang for bil.

 

Fabrikkløsningen

Vito W447 Facelift med Audio30/Audio40 har en veldig spinkel lyd fra fabrikk. Noe vi tror kan komme av rett og slett for svak forsterker og trolig ugunstig programvare.

 

Nå kan vi levere en enkel og grei løsning for å få lyden i originalanlegget til å høres vesentlig bedre ut uten noe ekstra i bilen foruten en liten DSP med innebygd forsterker som gjemmes i dashboard og har hurtigkoblinger mot de originale kontaktene på bilen. Til denne har vi da laget en egen lydfil som legges inn ifra oss før sending for å gjøre montasjen så enkel som mulig.

 

Genial løsning for leasingbiler siden det kan fjernes enkelt fra bilen før salg uten at kabler er klipt eller modifisert.

Vi vil så klart anbefale å oppgradere høyttalere og eventuelt sub for de som ønsker enda bedre resultater, men vi mener at denne gir ett veldig bra løft i lyden som kan holde til normal lytting.

 

Hva får du med i pakken:

 

Forsterker

Highend Musway M6v3 6-kanals forsterker og 8- kanals DSP. Forsterkeren har en kompakt som gjør den plasseringsvennlig i de fleste biler. KLasse D-teknologi som er svært motstandsdyktig mot EMC-forstyrrelser. Du kan lese mer om forsterkeren her. Forsterkeren har ledige kanaler til en subwoofer slik at du kan, ved behov, oppgradere ved en senere anledning.

 

Plug and Play kabelsett

Pakken leveres med et kabelsett som passer med pluggen til den originale bilradioen hvor alle koblinger mot det originale bilradiosystemet dekkes. Systemet får også strøm via Plug & Play kabelsettet, men man må være klar over at forsterkeren trekker opp til 20A fra eksisterende radiokurs.

 

*Vi anbefaler at man legger ekstra stømkabler til 12v batteriet (tilbehør). Hvis sikringen til strømkursen ryker så mister man infotainmentsystemet og sikkerhetsstystemer i bilen. Hos oss legges det alltid ekstern strøm når vi monterer.

 

Ferdig justert av oss

Vi har allerede brukt noen timer på å finne en god justering av denne og vi legger inn vår signaturfil før vi sender pakken.

 

 

NB! Video viser montering av pakke med subwoofer.

Musway-pakke | Mercedes Vito from Bilradiospesialisten AS on Vimeo

Mercedes Vito W447 Facelift DSP oppgraderingspakke.