Lydpakke til VW Golf 2009-2012

Volkswagen Golf MK6 2009-2012

Varenr:BRSDSPGOLFMK6PK1
Lydpakke til VW Golf 2009-2012 Volkswagen Golf MK6 2009-2012 Lydpakke til VW Golf 2009-2012 Volkswagen Golf MK6 2009-2012 Lydpakke til VW Golf 2009-2012 Volkswagen Golf MK6 2009-2012 Lydpakke til VW Golf 2009-2012 Volkswagen Golf MK6 2009-2012 Lydpakke til VW Golf 2009-2012 Volkswagen Golf MK6 2009-2012 Lydpakke til VW Golf 2009-2012 Volkswagen Golf MK6 2009-2012 Lydpakke til VW Golf 2009-2012 Volkswagen Golf MK6 2009-2012
10 910,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 6 På lager
Butikk Trondheim: 2
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Volkswagen Golf MK6 2009 - 2012 . DSP/Forsterker oppgraderingspakke.

 

 

Suveren oppgradering
630 Watt forsterker med ferdig konfigurert Equalizer og DSP, kabelsett og en basskasse med en subwoofer på 8 tommer. Denne pakken gir en imponerende lydoppgradering til en svært gunstig pris.

 

Fabrikkradioen
Originale bilstereoanlegg er ofte produsert etter en anbudsrunde og lav pris har vært en stor del av løsningen. For å oppnå nå prispunktet så må man ta noen komprimer på veien og det vil gi negative resultatet. I de fleste tilfellene er lyden justert slik at de skal høres imponerende ut, men pga ofte lav effekt har man justert bort en del av lydbildet og gjerne de lave frekvensene. Dette gir en lite livlig opplevelse og man kan ved mindre grep oppnå en stor forbedring.

 

Skreddersydd
Pakken er skreddersydd til bilen og gir et godt løft i lydbildet ved å utnytte de originale høyttalerne bedre. Ved å utvide lydpakken med en subwoofer så får man fram en stor endring i de dype frekvensene. Dette gir bedre klang, mer dynamikk og en fullkommen lytteopplevelse.

 

 

 

Hvorfor Musway
Det finnes noen få merkevarer som kan gi tilsvarende løsning, men etter å ha bygget flere oppsett med forskjellige produkter så er det Musway vi opplever å ha gitt de beste resultatene. Utstyret holder en svært høy kvalitet både konstruksjonsmessig og lydmessig, samt har en god programvare som vi lettere kan oppnå riktig resultat med. Utstyret gir også svært mye i forhold til kostnad og har mange gode testresultater bak seg for å støtte opp under dette.

 

 

 

 

Montering
Vi har utviklet pakken slik at den skal være lett å montere uten å gå på kompromiss med utstyrets ytelse. Pakken skal ikke komme i konflikt med bilens garantier og den skal ikke belaste eksisterende strømkurser som ikke er dimensjonert for det.


Plug & Play kabelsett følger med og gjør at man enkelt for gjort unna de mest kompliserte koblingene på en svært enkel måte. 


I denne pakken følger det med strømkabler som man må montere for at forsterkeren skal kunne gi mest mulig effekt og gi det den lytteopplevelsen du er ute etter.


Monteringsanvisning følger med.

 

Garanti og inngrep i bilens system

Pakken er i samarbeid med teknisk hos lokal Møller forretning konstruert slik at den har minimalt inngrep i bilens systemer. Den påvirker ikke bilens garantier eller kjøreegenskaper.

 

*Plug & Play krever et annet type kabelsett som forlenger CAN-bus kablene i bilen. Det er et minimalt inngrep, men det finnes tilfeller der oppdatering av original mediaenhet kun kan gjøres ved å fjerne tilkoblingen midlertidig. Dette kan føre til ekstrakostnader ved oppdatering.

 

 

 

 

 

Ferdig justert
Forsterkeren leveres med en grunnjustering fra oss slik at du slipper å starte med det. Dette kan fort være den største delen av jobben og for mange vil den være svært komplisert å gjennomføre. Her kan du bare koble opp og skru på lyden – alt er klart. Det kan være du må justere bassnivået da det kan være mer eller mindre enn du ønsker.

 

Du kan justere alt om du ønsker
Programvaren er gratis og om du ønsker å endre på lydoppsetett vi har laget så er det fullt mulig. Bare last ned programvaren, koble til en PC eller en mobil via Bluetooth (Krever tilbehør), så kan du gjøre de endringene du ønsker. 

 

Laget for både proff og privat
De fleste pakkene vi har utviklet er laget etter forespørsel og i samarbeid med våre profesjonelle kunder. Vi har vært nøye i å utvikle pakkene etter billeverandørenes retningslinjer slik at du skal føle deg trygg på å sette inn våre løsninger.

 

Innhold

  • Musway M6V3 forsterker (ferdig konfigurert til Golf)
  • Musway MF208Q basskasse
  • Plug & Play kabelsett
  • Uttrekksverktøy til radiodel
  • Monteringsanvisning

 

Tilbehør
Det finnes et lite utvalg tilbehør til Musway M6V3 som gir deg noen ekstra muligheter.
•    DRC1 gir deg muligheten til å lagre flere forskjellige lydoppsett og skifte mellom disse. Den kan også settes opp som en volumkontroll og en subwooferkontroll.
•    BTA2 gir deg muligheten til å justere DSP/EQ fra en mobiltelefon, samt streame musikk direkte til forsterkeren.
•    BTS_HD gir deg muligheten til å streame HD-lyd direkte til forsterker for å forbigå bilradioens flaskehalser.

 


Car & Hifi test
Link til test av Musway M6V3
 

 

VW Golf MK6 -> DSP/Forsterker oppgraderingspakke.