LED-bar

Kraftige Led-barer er i vinden som aldri før. Her får du fjernlys med lyslengde på opptil to kilometer, og styrke på nærmere 50.000 lumen!

LED-bar, fjernlys på nytt nivå

Ønsker du en mest mulig diskre montering? Da har vi god erfaring med innfelling av lykter i nedre grill. Flere av LED-barene fra Lazer er designet for lavprofil eller innfellbar montering. Dette gir minimalt gjenskinn i asfalten, og lite tap av lysbildet. Kombinasjonen av høyt antall lumen og lang kastelengde gir deg fjernlys du tidligere bare kunne drømme om. Du som kjører el-bil, bør sjekke ut Dark Knight Nuuk. Dette er LED-barer med lavere strømtrekk, spesielt utviklet for elektriske kjøretøy.

LED-bar med kombo lysbilde

Kombo er et ovalt lysbilde som egner seg for kjøring på veier i variert terreng. På lange sletter gir god kastelengde deg sikten du trenger. Samtidig får du bedre oversikt i svinger og kupert terreng, takket være bredden på lyset.

 

Usikker på hvilken modell som passer til din bil og kjørestil? Ta kontakt, så finner vi LED-baren du blir fornøyd med. Ikke glem at våre montører i Trondheim gjerne hjelper deg med innfelling og montering!

Lazer Linear 18 Elite Double E-Mark

LED, 13.500 Lumen, Kombo, 1023 meter

Varenr:LINEAR18ELITEGEN2
Lazer Linear 18 Elite Double E-Mark LED, 13.500 Lumen, Kombo, 1023 meter Lazer Linear 18 Elite Double E-Mark LED, 13.500 Lumen, Kombo, 1023 meter Lazer Linear 18 Elite Double E-Mark LED, 13.500 Lumen, Kombo, 1023 meter Lazer Linear 18 Elite Double E-Mark LED, 13.500 Lumen, Kombo, 1023 meter Lazer Linear 18 Elite Double E-Mark LED, 13.500 Lumen, Kombo, 1023 meter Lazer Linear 18 Elite Double E-Mark LED, 13.500 Lumen, Kombo, 1023 meter Lazer Linear 18 Elite Double E-Mark LED, 13.500 Lumen, Kombo, 1023 meter
6 749,-Kampanjepris
8 999,-Ordinær pris
Ink.mva.
-+
Nettlager: 100+ På lager
Butikk Trondheim: 4
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

 

Linear 18 Elite "Double E-Mark" LED fjernlys - Ny oppgradert versjon av den kjente bestselgeren fra Lazer. Mer lumen og kraftigere lys i det samme slanke kabinettet som før. Oppgradert kretskort og lysdioder.

 

Dette er en av de kraftigste, godkjente lampene til Lazer. Det er en ufattelig rå lampe med hele 13500 lumen og nesten en kilometer lang kastelengde. Det stopper da ikke der, for lampen har nemlig det komplette lysbilde som ikke bare gir deg god lenge, men en utrolig fin bredde i lysbilde. Her får du virkelig alt du kan drømme om av et fjernlys og den egner seg perfekt til å monteres lavprofilt eller innfellbart. 
 

Dette produktet fortjener ekstra oppmerksomhet

En sjelden gang kommer det et produkt som utmerker seg i sin kategori. Produktet kan være spesielt bra, ha unike og smarte løsninger eller andre aspekter som fortjener en ekstra oppmerksomhet. Lazer Linear 18 Elite er et produkt som skiller seg ut spesielt på både driftssikkerhet, kvalitet, lysbilde og utseende, og er av denne grunn spesielt anbefalt av oss.


Perfekt til Tesla
Denne LED-baren har en størrelse og et lysbilde som er perfekt til Tesla Model S (inkl facelift) og Model X. Linear 18 kutter lysbildet i bunn som hindrer den i å sette veldig mye lys i bakken rett foran bilen, og det gjør den meget godt egnet for den lave lysplasseringen i fronten på disse bilene.

Hva gjør lampen så bra?
Ikke bare har denne lampen det perfekte lysbildet, men den er også veldig kraftig med hele 13500 lumen. Dette er like mye som 15 halogen tusenmetere. Det vi liker best med denne lampen er at den er designet for innfelling i eller bak grill. Lampen er rett og slett laget slik at den kan monteres lavt på bilen, uten at du får tap av lysbildet eller gjenskinn i asfalten. Høy effekt, kombinert lysbilde og meget pent design er tre gode grunner for å velge nettopp denne lampen. Lazer har også utrolig god kvalitet og kommer med 5 års garanti.

Kombo lysbilde - Det perfekte fjernlys
Et kombinert lysbilde passer ypperlig for deg som kjører på mye varierte veier. Kastelengden er på nesten en kilometer, noe som passer på lengre sletter der farten er høyere hvor du trenger sikt langt fremme. Bredden hjelper deg å få lyset godt inn i svingen, og oversikt over dyr og andre detaljer langs veien. Med andre ord får du alt du trenger av et fjernlys i en og samme lampe.

Hva følger med i pakken?
Med i pakken følger det med 1 stk Lazer Linear 18 Elite, tyveri-sikre side-braketter og superseal han-kontakt med avisolerte ledere.

Spesifikasjoner:
Lysbilde: Kombo
Kastelengde: 975 meter
Lumen: 13500
Strømforbruk: 133W
RFI/EMI beskyttet
IP klasse: IP67K
Kelvin: 5000K
Innebygget termisk beskyttelse


Bestselger! Superslank LED-bar. Meget godt egnet til innfelling eller lavprofil-montering. 13500 lumen, kastelengde 975 meter

Produktinformasjon

Dimensjoner 520 x 62 x 40 mm
Godkjent for veibruk Ja
IP-gradering IP67K
Kastelengde 1023 meter
Lampestørrelse 20"
Lumen (lysstyrke) 13.500 Lumen
Lysbilde Kombo
Strømforbruk 130W
Strømkontakt Superseal (2-pins)
Strømtilførsel
  • 12V DC
  • 24V DC