LED-bar

Kraftige Led-barer er i vinden som aldri før. Her får du fjernlys med lyslengde på opptil to kilometer, og styrke på nærmere 50.000 lumen!

LED-bar, fjernlys på nytt nivå

Ønsker du en mest mulig diskre montering? Da har vi god erfaring med innfelling av lykter i nedre grill. Flere av LED-barene fra Lazer er designet for lavprofil eller innfellbar montering. Dette gir minimalt gjenskinn i asfalten, og lite tap av lysbildet. Kombinasjonen av høyt antall lumen og lang kastelengde gir deg fjernlys du tidligere bare kunne drømme om. Du som kjører el-bil, bør sjekke ut Dark Knight Nuuk. Dette er LED-barer med lavere strømtrekk, spesielt utviklet for elektriske kjøretøy.

LED-bar med kombo lysbilde

Kombo er et ovalt lysbilde som egner seg for kjøring på veier i variert terreng. På lange sletter gir god kastelengde deg sikten du trenger. Samtidig får du bedre oversikt i svinger og kupert terreng, takket være bredden på lyset.

 

Usikker på hvilken modell som passer til din bil og kjørestil? Ta kontakt, så finner vi LED-baren du blir fornøyd med. Ikke glem at våre montører i Trondheim gjerne hjelper deg med innfelling og montering!

Velg visning:
Du har valgt:
Lightstorm LED-bar 7" Osram LED, 5040 lumen, 60W
Strands Nuuk Black 14" Led bar 14", 8800 Lumen