Lumen Workforce SL3 LED arbeidslys

1876 lumen, godkjent ryggelys

Varenr:WORKFORCESL3
Lumen Workforce SL3 LED arbeidslys 1876 lumen, godkjent ryggelys Lumen Workforce SL3 LED arbeidslys 1876 lumen, godkjent ryggelys Lumen Workforce SL3 LED arbeidslys 1876 lumen, godkjent ryggelys Lumen Workforce SL3 LED arbeidslys 1876 lumen, godkjent ryggelys
499,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: ikke på lager (2 dager)

Slank, robust, og kraftig LED arbeidslys med 1876 lumen


Godt lys er viktig, spesielt når det gjelder arbeidslys. Lumen Workforce SL3 tilbyr et fantastisk arbeidslys med stor spredning, og jevn fordeling av lyset med markedsledende lysstyrke for maksimal ytelse. Alt dette pakket inn i en kompakt og slank lampe med et elegant design for en pen og fleksibel montasje.

Hva gjør lampen så bra?
Lumen Workforce SL3 er designet for å tåle de tøffeste forholdene, og et lysbilde som er spesielt godt egnet til arbeid. Dette er et perfekt arbeidslys til varebil, pickup og lastebiler,  men fungerer vel så godt til entreprenør- og anleggsbransjen. Lampen er kun 4,4 cm høy og er perfekt for bruk på varebiler eller bak på veltebøyler. Lampen har en kraftig lysstyrke på hele 1876 lumen og sørger for at du får det lyset du trenger i ditt arbeid.

Godkjent som ryggelys
Denne lamper er ikke bare et fantastisk arbeidslys, men kan også brukes som et knallgodt ryggelys. Her får du rett og slett en lampe som både fungerer som er arbeidslys og et godkjent ryggelys.

Full flood lysbilde - Det perfekte arbeidslys
Dette er et rendyrket arbeidslys. For arbeidslys handler det om å spre lyset riktig i en riktig vinkel, og gi deg lyset akkurat der du trenger det. SL3 presterer ekstremt bra, og treffer alle disse punktene, og litt tid. Her får du en lampe med stor horisontal, og vertikal spredning men jevn fordeling av lyset for et optimalt arbeidslys.

Hva følger med i pakken?
Med i pakken følger det med 1 stk Lumen Workforce SL3 LED arbeidslys, 1 stk monteringsbrakett og 1 stk deutsch strømkontakt.

Slank, robust, og kraftig LED arbeidslys med hele 1876 lumen. Godkjent ryggelys

Produktinformasjon

Dimensjoner 89 x 67 x 44 mm (B x D x H)
Godkjent ryggelys Ja
IP-gradering
  • IP67
  • IP69K
Lumen (lysstyrke) 1876 Lumen
Lysbilde Full Flood
Strømforbruk 17,5W
Strømkontakt Deutsch (DT)
Strømtilførsel
  • 12V DC
  • 24V DC


33023