Arbeidslys

Trenger du kraftigere lys til traktoren, varebilen eller på anleggsplassen? Hos oss finner du et bredt utvalg av arbeidslys med LED, i ulike prisklasser, til alle typer kjøretøy.

Arbeidslys med LED

Lysbehovet på en anleggsmaskin skiller seg fra behovet for lys på en bil. Under brøyting eller arbeid på et jorde har du behov for bred belysning av området rundt kjøretøyet, fremfor å lyse langt fremover. Da er gode arbeidslys alfa og omega.

Et rendyrket arbeidslys kjennetegnes av et design som gir ekstremt bredt og kraftig lys på kort avstand. I tillegg til vid vinkel har gode arbeidslys jevn fordeling av lysstyrken.

Arbeidslys på bil og traktor

Takket være høyeffektiv LED-optikk får du fantastisk lysstyrke med et lavt strømforbruk. Kompakt design og solid materialvalg gir lang levetid under røff bruk. Lamper med justerbar styrke kan fungere godt til både varebil og lastebil, traktor og gravemaskin. Flere av lyktene våre er også godkjente som ryggelys.

Få hjelp med valg av arbeidslys og montering

Om du trenger LED-bar, kompakte lykter eller store flomlyskastere, avhenger av både arbeidskrav og kjøretøy. Ta kontakt hvis du er usikker på hvilken modell du skal velge.

Trenger du hjelp med monteringen? Sving innom oss – våre montører står klare til å hjelpe deg!

Velg visning:
Du har valgt:

HELE UTVALGET