Phoenix Gold Z8150V2

Aktivsub, 8", bassremote

Varenr:PGZ8150V2
Phoenix Gold Z8150V2 Aktivsub, 8", bassremote Phoenix Gold Z8150V2 Aktivsub, 8", bassremote Phoenix Gold Z8150V2 Aktivsub, 8", bassremote
2 490,-Kampanjepris
2 990,-Ordinær pris
Ink.mva.
-+
Nettlager: 20+ På lager
Butikk Trondheim: 20+
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Phoenix Gold Z8150V2 8" Aktivsub.

 

 

Phoenix Gold

Phoenix Gold er et av de store amerikanske bilstereoprodusentene med en større merittliste bak seg. Det er en sterk merkevare i USA og de satser stort på den Europeiske bilparken i nyere tid. Merket forbindes med høy kvalitet, riktig musikkgjengivelse og en lydtype som er lett å like.

 

Phoenix Gold Z-serien
Z-serien er toppen av ytelse i forhold til pris. Z-serien har bevist gjennom årene at både pålitelighet og ytelse kan eksistere samtidig selv på et så rimelig nivå. Ved å tilby en rekke forsterkere, høyttalere og subwoofere som er testet til den høyeste og tøffeste standarden, vet vi at produktene til Phoenix Gold yter dag etter dag og gir deg utrolig mobil lyd.

 

Aktiv subwoofer

Slank 8" subwoofer med innebygget forsterker som passer under setet i de fleste bilene. Den gir en enkel og rask måte å oppgradere lydsystemet i bilen og dekker de lave frekvensene som pleier å være fraværende. 

Den integrerte forsterkeren i subwooferen har både subsonisk og lavpass-delefilter, og en kontroll for å justere inngangsfølsomheten fra 0,2V til 6V.

 

Allsidig tilkobling

Både høyttalernivå og lavnivå (RCA) innganger er tilstede, noe som gjør dette til en universell løsning for bruk med enhver hovedenhet eller annen inngangskilde.

 

Bassremote

Den leveres med en egen kablet fjernkontroll som gir deg volumkontroll og du kan tilpasse bassnivået etter musikk og humør.

 

 

 

Dimensjoner: 250 x 68 x 354 mm (W x H x L)

 

 

 

 

8" aktivsub fra Phoenix Gold. Plasseringsvennlig

Produktinformasjon

Effekt (maks) 300W
Effekt (RMS) 150W
Høy-nivå inngang Ja
Kabelsett inkludert Nei
Type subwoofer Under sete / slim


35099