2-DIN bilradio

Det er lenge siden en bilradio bare var en bilradio. 2-DIN DAB+ spillerne du finner på dagens ettermarked er mer en multimediaspiller, enn en tradisjonell bilradio. 2-DIN spillere er generelt sett lett gjenkjennbare ved at de er dobbelt så høye som tradisjonelle 1-DIN spillere.

I nyere biler har 2-DIN spillere blitt mer og mer vanlig. Størrelsen gjør at man får bedre brukeropplevelser, mer avanserte funksjoner og større skjerm, uten at det går på bekostning av resten av dashbordet.

2-DIN bilstereo med mange muligheter

 

De fleste bilspillere, enten det er 1-DIN eller 2-DIN, er utstyrt med DAB, DAB+, Bluetooth, AUX og CD. I tillegg kan 2-DIN spillere tilby en rekke tilleggsfunksjoner som touch skjerm, DVD-spiller, egne navigasjonssystemer, og de er som regel kompatible med ryggekamera.

Ønsker du deg enda større skjerm finner du også 2-DIN spillere med flytende skjermer. Slik som denne 10.1 tommers 2-DIN spilleren fra Hardstone.

2-DIN standard bilspiller

 

2-DIN og 1-DIN bilstereoer, eller dobbel-DIN og enkel-DIN, er de to standardiserte bilspillerne på markedet. Det betyr at om du har en 2-DIN spiller i din bil, så kan du bytte ut den med hvilken som helst 2-DIN spiller fra ettermarkedet ved å kjøpe til de nødvendige overgangene.

Hvis du er usikker på om du har en standard 2-DIN bilspiller er det bare å ta frem målebåndet. 2-DIN spillere har dimensjoner på 100mm i høyden og 178mm i bredden. Selv om 2-DIN spillere er standardiserte er de ikke alltid like enkle å installere på egen hånd. Derfor anbefaler vi alle som ikke har gjort det før å ta kontakt med oss, eller få hjelp av noen med peiling på bilradio.

Mangler du noe for å montere eller koble bilspilleren din er det en god sjanse for at vi har tilbehøret eller reservedelene du trenger. Hvis du trenger en spesialtilpasset hovedenhet, kan du ta en titt på utvalget vårt av biltilpassede hovedenheter. Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt eller kom innom. Vi kan hjelpe deg med det aller meste.

Les mer...Vis mindre...

Pioneer AVIC-Z830DAB - CAMPER-utgave

Navi, trådløs Carplay/Android Auto, DAB+

Varenr:AVICZ830CAMPE
Pioneer AVIC-Z830DAB - CAMPER-utgave Navi, trådløs Carplay/Android Auto, DAB+ Pioneer AVIC-Z830DAB - CAMPER-utgave Navi, trådløs Carplay/Android Auto, DAB+ Pioneer AVIC-Z830DAB - CAMPER-utgave Navi, trådløs Carplay/Android Auto, DAB+ Pioneer AVIC-Z830DAB - CAMPER-utgave Navi, trådløs Carplay/Android Auto, DAB+
15 390,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: Bestillingsvare (11 dager)
Butikk Trondheim: 0
 • Fri frakt over kr 500,-*
 • 14 dager åpent kjøp
 • Les her om kjøp og retur

 

pioneer-5-ar-kart

Drive wirelessly, drive smart.

Norsk versjon - inkludert DAB+ vindusantenne

 

AVIC-Z830DAB Wi-Fi® aktivert high-end innebygd navigasjons AV-system med 7" WVGA 24 Bit True Color, Motorisert Multi Touchscreen. Apple CarPlay ™ og Android Auto via trådløs tilkobling, Bluetooth og DAB + Digital Radio, Spotify™, doble USB og doble kamera innganger er også inkludert, samt overlegen lyd og video ytelse.

Pioneers AVIC-Z830DAB inkluderer ikke bare innebygd europeisk HER navigasjonskart, den tar nå smarttelefonforbindelse til et helt nytt nivå, takket være innebygd Wi-Fi. Glem rotete kabler som henger over dashbordet ditt, nyt Apple CarPlay via trådløs tilkobling.

Android-brukere kan nyte Android Auto, DAB + Digital Radio, Spotify og trådløs Bluetooth kan også nytes fra moderne smarttelefoner.

Camper/Storbil-utgave

"Camper"/Storbil-utgave. Denne versjonen er identisk med vanlig AVIC-Z830DAB bortsett fra at det er endringer i programvaren. Disse programvareendringene innbefatter kalkulering av rute basert på dimensjoner (f.eks. høydebegrensninger) og/eller vekt på kjøretøy.
I tillegg inkluderes en POI (Points Of Interest) database for camping/overnattingssteder i Europa. Vi gjør oppmerksom på at Norden ikke er med i denne camping-databasen.

 

Denne AVIC-enheten har en stor, motorisert 7-tommers 24-biters True Color WVGA multi-berøringsskjerm som fyller dashbordet ditt med nytt, forbedret, brukervennlig grafisk brukergrensesnitt, designet rundt sikker og jevn bruk under kjøring. Tilpass innstillingene til din smak, dag eller natt. Også med Drag & Drop meny funksjon.

Pioneer's AVIC-Z830DAB har også en HDMI-inngang, for å speile smarttelefonen, AppRadio Mode +, samt SD-kortinngang og doble USB-innganger. Til slutt, for å virkelig få det beste ut av lyd- og visuell ytelse, har AVIC-Z830DAB gullbelagte RCA-kontakter for den høyeste lydkvaliteten som er mulig.

Denne nye modellen har fått nye funksjoner som eksempelvis:
 

 • Trådløs Apple CarPlay™
 • Trådløs Android Auto™
 • 2 kamera innganger - Parkerings hjelpelinjer
 • 2 telefoner permanent oppkoblet
 • Manuell telefonbok synkronisering
 • Spotify støtte, Bluetooth og USB
 • Power OFF funksjon
 • Nytt og enklere brukergrensesnitt
 • Innebygd Wi-Fi
 • Trådløs speilingsfunksjon for audio og video

 


En integrert HDMI- port som kan brukes til å tilkoble smarttelefonen din ved å bruke AppRadio Mode eller som en dedikert, åpen AV-kilde. Sist, men ikke minst: Dette bilsystemet kommer med den høye lydkvaliteten du kan forvente fra Pioneer.

Med tosoners underholdning - kan du underholde baksetet med for eksempel en film - mens du selv hører DAB+ radio.. 

 

Produsert av Pioneer

Bilradioen er utviklet av Pioneer selv og har alle de typiske Pioneer finessene som utvidet lydkontroll og funksjoner. Apparatet holder den høye standarden som Pioneer har holdt.

 

 

Bluetooth
Disse nye modellene leveres med HPF 1.6 / Bluetooth Wideband Tale - Hands Free Profile (HFP) 1.6 som gir bedre lyd på telefonsamtalen. For å forenkle Bluetooth sammenkoblings-prosessen med iPhone-enheter, er denne aktivert for automatisk tilkobling når du bruker en fysisk USB-tilkobling. Du kan bare koble en iPhone til Pioneer receiveren med en iPhone-til-USB-kabel, og mottakeren ber automatisk om å bekrefte paring, noe som eliminerer behovet for å gå gjennom den trådløse "søke etter enheter" prosessen.


Direkteavspilling av musikk via A2DP og AVRCP 1.4 - Spiller musikk-og filmsamlingen din i nesten alle populære formater, inkludert CD-A, DVD, MP3, WMA, AAC, JPEG, MP4 og DivX

800 innføringer for hver bruker (maks. 3 telefoner)


Dobbel USB
Dual USB åpner opp en hel verden med muligheter for systemet ditt. Koble til passasjerens iPod® mens din egen forblir tilkoblet, som praktisk talt dobler musikkutvalget. Oppbevar iPod® i bilen og legg nye sanger til listen med en USB-stasjon. Mulighetene er endeløse.

Via USB kan du spille MP3, WMA, AAC, WAV og FLAC lydfiler, H.264, MKV, FLV og MPEG4 videofiler i Full HD, Mpeg2, DivX-videofiler og JPEG-bildefiler.


Apple CarPlay®
Nå kan du oppleve Apple CarPlay, den beste måten å bruke din iPhone i bilen. Du kan ringe med mobilen, få instruksjoner, høre på ditt iTunesbibliotek og bruke Apple CarPlay kompatible apper. Med Pioneer og Apple CarPlay har du tilgang til din iPhones beste funksjoner i bilen du allerede har. Ring håndfritt, bruk kart, lytte til musikk og åpne meldinger kun ved å si et ord eller en enkel berøring, og opplev den beste iPhone-opplevelsen du kan ha i en bil.

Med innebygd Wi-Fi kan du bruke Apple CarPlay via trådløs tilkobling uten tilkoblingskabel, for større frihet og ikke noe rot med kabler.


iPod Direct Control
Med iPod Direct Control-funksjonen er det mulig å koble dine Apple-spillere direkte via USB for å nyte favorittmusikken med suveren lydkvalitet og lade enheten samtidig. 


Siri Eyes Free
Bruk Siri-funksjonen på iPhone via enhetens eksterne mikrofon og høyttalerne i bilen din


Hører en sang på radioen du bare må ha? 
itunes taggingNeste gang det spilles en sang du liker på radion, trykker du bare på "Tag"-knappen, og sangens info er lagret på din iPod/iPhone. Deretter kan du kjøpe de merkede sangene fra iTunes Music Store for å legge dem til samlingen din.

Finn din favoritt album, artist eller sang med Pioneers Music Browser. 
MusicBrowser leser automatisk musikk fra USB-enhet og viser sangene dine alfabetisk etter audio-tag informasjon.


Android Auto
Via den enkle og intuitive grensesnitt eller talekommandoer kan du bla gjennom og streame musikk eller engasjere Google Maps for navigasjon og live trafikkinformasjon uten å ta øynene bort fra veien.


Fyll turen din med Spotify.
Med Spotify i bilen din, er musikken du elsker aldri langt unna. Flere hovedenheter fra Pioneer fungerer med Spotify. Du bare kobler din smarttelefon til via USB eller Bluetooth, for å kunne bla komfortabelt gjennom dine favorittspillelister, album, låter og artister ved bruk av dine hovedenhetskontroller.


Trådløs speiling
Trådløs speilfunksjon (for kompatible Android-smarttelefoner) viser en trådløst tilkoblet smarttelefon som er kompatibel med funksjonen på mottakerens display, og berøring av denne skjermen gjør det enkelt å dele ulike innhold som er lagret i smarttelefonen med andre passasjerer. (Berøringsoperasjon er avhengig av smarttelefon)


Bedre lyd - Flere muligheter - over alt - alltid..


Flac filstøtte
Free Lossless Audio Codec (FLAC) - gled deg over FLAC tapsløse digitale lydfiler i bilen og avspilling i CD-kvalitet uten behov for konvertering


13-bånds grafisk EQ
Lar deg fininnstille lyden akkurat slik du ønsker den


Auto Time Alignment og Auto EQ: 
En digital signalprosessor konverterer de analoge lydsignalene til et digitalt utsignal som er fritt for støy og faseproblemer. Takket være integrert DSP med Auto EQ og Auto TA kan du justere akustikken i bilhøyttalerne for å oppnå en enda bedre lydopplevelse.

Time Alignment automatisk estimerer forsinkelsen fra hver høyttaler til førerens posisjon og justerer høyttalervolumet utgang timing, slik at lyden fra alle høyttalerne når førerens ører perfekt synkronisert. Auto EQ skreddersyr musikalske egenskaper i henhold til innstillingen, bruker en mikrofon for å overvåke og analysere akustikken, deretter automatisk finjusterer alle frekvensbånd og foran og bak høyttaler digital parametrisk equalizer.
(Ved bruk av tilleggsutstyr CZX-5497A)


Pioneer's Advanced Remote Control (Pioneer ARC)
Konverterer iPhone eller Android-smarttelefonen til en berøringsskjerm-fjernkontroll, slik at du kan styre Pioneer-hovedenheten på en enkel måte: bla gjennom musikk, start programmer og tilpass innstillingene til Pioneer-systemet.


Skjermbelysning
Match belysningen på skjermen og knappene til bilens interiør med mer enn 210 000 farger og et uendelig antall fargekombinasjoner


Navigasjon
Pioneer NAVGATE navigasjonsenheter inneholder presis navigasjon med kartdata for 45 Europeiske land med over11 millioner kilometer med vei og 10 millioner POIs, stemme basert navigasjon på hele 30 forskjellige språk. Interessepunkter (POI) er steder som hotell, restauranter, bensinstasjoner, turiststeder, parkeringplasser; til og med minibanker.

Navigasjonskartet viser også 3D landemerker og 3D byer.
Trafikkmeldinger støttes også både via DAB, DAB+ og FM. I Norge er det NRK som sender via DAB+.Medfølgende tilbehør:
2 x USB forlengelseskabler
1 x ekstern Bluetooth mikrofon
1 x GPS antenne
1 x DAB vindusantenne

 

 

 

 

 

pioneer-kart-ill-300


5 års gratis kartoppdatering Pioneer tilbyr deg nå hele 5 års gratis kartoppdatering ved kjøp av Pioneer navigasjon!  (Nye AVIC-Z mod- 2018->)» Hvordan fungerer det
 1. Gå til pioneer-car.no/maps
 2. Skriv inn dine detaljer og last opp kjøpskvitteringen
 3. Etter godkjenning av søknaden din vil du motta en unik kode via e-post
 4. Med denne koden kan du laste ned kartoppdateringene dine.

 

 

 

 

7" Navigasjonsenhet med Wi-Fi, Trådløs CarPlay, Android Auto, Bluetooth og DAB+. Inkludert DAB+ antenne. CAMPER-utgave

Produktinformasjon

Inngang for ryggekamera Ja