Pioneer TS-D10D4 10" subwoofer

500W RMS, 2x4 Ohm

Varenr:TSD10D4
Pioneer TS-D10D4 10" subwoofer 500W RMS, 2x4 Ohm Pioneer TS-D10D4 10" subwoofer 500W RMS, 2x4 Ohm Pioneer TS-D10D4 10" subwoofer 500W RMS, 2x4 Ohm
Velg type (impedanse)2 x 4 Ohms utgave (D4)
Pioneer TS-D10D2 10" subwoofer 500W RMS, 2x2 Ohm
Pioneer TS-D10D4 10" subwoofer 500W RMS, 2x4 Ohm
2 790,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 19 På lager
Butikk Trondheim: 2
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

pioneer-d-series-logo

pioneer-limited

 

 


TS-D er et resultat av Pioneer's høyteknologiske erfaring og kompetanse, og kombinerer avanserte designteknikker med høyt utviklede produksjonsteknikker.

Produsert etter Pioneer's OPEN & SMOOTH lydkonsept gir D-serien av høyttalere i bil en bred og balansert frekvensrespons som rett og slett resulterer i god lyd i bilen...

Let's rumble . . 1500 W SPL subwoofer - Masser av desibel kombinert med solid effekt ..

Skru opp lyden og la det gi alt. Uansett hvordan du driver dem, er Pioneer subwooferen bygget for å bli drevet hardt.
For mye er ikke nok..  D-subwooferen er en kuliminasjon av Pioneer-teknologier som produserer dyp, kraftig og nøyaktig bass.

Subwooferen har et luftopphengt system, som skaper et lufttett rom mellom de to interne konene. Dette gjør at hovedkonen kan bevege seg kraftig og jevnt i forhold til lufttrykket fra kabinettet. Resultatet er tett bass i mindre kabinetter.

Membranen er produsert med  injeksjonsstøpt polypropylenkegle som er impregnert med Aramid-fibre, noe som gjør den ekstremt stiv, og likevel svært lett, og gir lav forvrengning og kraftig bass ved høye lydtrykksnivå.

Dette er en all-round subwoofer, like godt egnet i lukkede som portede basskasser.

Suben er allsidig og tilbyr et en rekke oppsettsmuligheter (8 eller 2 O), forutsatt at strømforholdene mellom subwooferen og forsterkeren stemmer overens. 

High-tech materialer som ny talespole gir deg den intensiteten du trenger for å få økt effekt. Nå kan du uten vanskelighet drive subwooferen til det ytterste. Økt varmemotstand og forsterket kantstruktur ved hjelp av patentsøkt teknologi, som bakkes opp ved hjelp av kraftfulle, dobbelt sammensatte magneter og garanterer pålitelig gjengivelse. 
Denne subwooferen er dobbel 4O - finnes også i 2O versjon. (Les mer om parallell og seriekobling her)

 

 

 

Don’t just listen to your music; hear more with Pioneer

 

 

 

Hvordan koble denne subwooferen

Dette er en dobbelspole 4 Ohm subwoofer. Dobbelspole-subwoofere gir større fleksibilitet oppkoblingsmessig i forhold til singelspole.
En dobbelspole 4 Ohm subwoofer kan kobles i parallell og gi 2 Ohms last mot forsterker (se skjema 1).
Ved oppkobling av 2 subwoofere kan man enten benytte en kombinert serie-og parallellkobling som gir 4 Ohm mot forsterker (se skjema 2), eller parallellkoble alle spoler og få 1 Ohm (se skjema 3).

 

 

 

1500 W  subwoofer - Masser av desibel kombinert med solid effekt . .

Produktinformasjon

Effekt maks 1500W
Effekt RMS 500W
Følsomhet 76 dB
Impedanse (Ohm) 2 x 4 Ohm (D4)
Monteringsdybde 140 mm
Vekt 4,04 kg


2215